Tove & Sten

Det här är två av de som vi kallar”busskatterna”. De hittades övergivna på en buss i centrala Sundsvall. De har suttit hos oss ett tag nu men de behöver verkligen få komma till sin nya familj och få starta sitt liv med en alldeles egen familj.

De är snälla och trevliga katter men var väldigt toviga när de kom till oss så nu är de nedrakade, SKÖÖÖÖNT verkar de båda tycka att slippa hemska tovor som nyper i skinnet och skapar sår som irriterar.

Såhär beskriver jourmatte Tove och Sten som förövrigt är väldigt fäst vid varandra så de vill följas åt till sitt nya hem:

”Sten är väldigt framåt och gosig. Söker mycket närhet och mys. Ett riktigt matvrak. Pratar mycket. Lite sotis blir han när man gosar med Tove, då kommer han varje gång och vill också ha gos.

Tove är mer försiktig och försynt av sig. Men tycker det är väldigt skönt att bli kliad och klappad. Har börjat busa nu och springer runt med alla leksaker som låter här hemma. Tove är en riktig soldyrkare.

Båda älskar att ligga högt upp i katt-trädet. ”

Vi tror att Sten och Tove vill vara utekatter i en lugn och trygg miljö en bra bit från hårt trafikerade vägar. Vi ser gärna att ni bor lantligt eller i ett lugnt villaområde en bit utanför stan.

De är kastrerade, vaccinerade och id-märkta

Vill du erbjuda dessa två sötnosar ett nytt hem så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se, skriv Sten och Tove i rubriken .

DE HAR NU FLYTTAT TILL SITT NYA HEM ÄNTLIGEN :-)