Celsius

Celsius hittades i Sundsbruk där de fångades och sattes i trygghet i ett jourhem, småkillar ska inte leva vind för våg övergivna.

Ingen ägare hörde av sig så vår lilla energidryck Celsius sitt nya hem.

Han är så söt så man får en sockerchock när man ser honom. Han är trygg och lugn, har inget problem med hunden i hemmet, han är mest nyfiken. Rumsren är han också, en helt perfekt liten kille. Gosig är han också och gillar att ligga och snusa tätt intill jourmatte.

Kaniner ska inte bo ensam utan behöver en kompis så har ni redan en hona som behöver en vän har ni här en fin kavaljer till henne. Eller om ni med tid har plan att skaffa en kompis till honom går det också utmärkt.

De behöver yta att röra sig på så frigående inomhus eller en utegård/ hage. De måste få möjlighet att göra lyckliga kaninskutt och lyckorusningar eller bara floppa ut sig och ha det mysigt ❤️

Naturligtvis är Celsius kastrerad vid flytt.

Att adoptera en kanin av oss kostar lika mycket som en katt, 1 200 kr för en och 2 000 kr för två st. Att kastrera en hane kostar oss 2500 kr och en hona 4000 kr. Vi ger inte bort djur och alla djur har lika värde. ❤️

Vill du adoptera Celsius så maila oss på Info@sundsvallsdjurhem.se, skriv Celsius i rubriken.

CELSIUS HAR FLYTTAT TILL SITT NYA HEM :-)