Chobi

Upphittad Bjällstensvägen/ Alnö

Denna okastrerade och omärkta honkatten dök upp hos en familj med två kastrerade hanar så där hade hon inte mycket att hämta men hon stannade ändå och sjöng ljuva kärleksserenader dygnet runt, hoppfull in i det sista att ett underverk skulle ske och nån av grabbarna skulle fatta tycke för henne. Hon är en trevlig katt, lite smal och tovig men det behöver ju inte betyda att hon är hemlös, bara en utekatt som löper och letar friare dygnet runt.. Men… Om hon är vilse så är det inte bra att hon blir dräktig och lägger ungar ute så hon är hos oss nu i väntan på att en ägare ger sig till känna för denna kärlekstörstande katt ❤️

Äger du eller vet du vem som äger Chobi som vi valt kalla henne så skick pm här eller maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se

CHOBI HAR FLYTTAT TILL ETT NYTT HEM