Celsius och Nocco

Dessa två kaniner, som vi kallar Celsius (översta bilden) och Nocco (nedre bilden), hade setts till på Ekebyvägen/Sundsbruk i början av april. 3.st tonårstjejer la ut massor med timmar på att försöka fånga dem. Tillslut lyckades de överlista 1 som fick spendera natten hos oss utan sin kompis men dagen efter lyckades även brorsan fångas. Stor eloge till dessa frusna och tålmodiga djurhjältar ❤️

Celsius och Nocco är två små hanar. För stunden är de rätt stressade men de känns välvårdade med klippta klor och fina i hullet så någon borde sakna dem.

Vi har fått information om att kaninerna ska bo på februarivägen. Tjejerna som fångade kaninerna har gått runt där och knackat dörr men ingen ägare har gett sig tillkänna men vi tar tacksamt emot tips om vem ägaren kan vara.

Äger du eller vet du vem som äger dessa kaniner så skicka ett maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se