Athena

Athena har tidigare blivit placerad av oss men saker händer i livet och nu är denna lilla primadonna åter hos oss och söker sitt nya hem.

Det här är en brud med hög social kompetens. Hon är översocial kan man säga. Hon tycker hon känner alla och slår gärna följe på promenader med människor hon möter vilket gör att hon hamnar på ställen långt ifrån där hon bor. Hon gillar långa skogspromenader och lite kortare stadspromenader, allt är av nöje för Athena, bara hon har sällskap. Bilar gillar hon också, står en bildörr öppen så hoppar hon gärna in och hoppas på att bli bjuden på en spännande åktur.

Som ni förstår så är detta lite av ett problem, hon utsätter sig själv för fara och de som möter henne blir orolig att hon är vilse och söker hjälp medans hon i själva verket bara är ute efter sällskap. Detta gör att vårat sökande efter ett nytt hem är aningen komplext. Ska hon vara utekatt så måste det bli på landet, en bra bit från områden där många människor rör sig. Kanske kan man försöka ha henne som innekatt i ett hus tex eller större lägenhet med en kompis och tillgång till innätad balkong. Vi vet att det kommer att bli svårt att hitta hennes nya hem men hon är en sån underbar katt så vi väntar tålmodigt tills hennes nya hem kontaktar oss för vi vet att det finns därute, de har bara inte hittat till varandra ännu.

Naturligtvis är Athena kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Vill du adoptera Athena så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se och beskriv dem hem du erbjuder.