Grabben

Okastrerad hankatt upphittad Östanskär/ Indal

Denna ljuvliga kille som vi kallar Grabben har i ca en veckas tid uppehållit sig i Östanskär. Familjen har inte sett honom förut och lade ut honom i olika grupper i sin jakt på en ägare. Han är fresse så han kan ju ha kommit långt ifrån men en ägare bör finnas för det är verkligen en kärlseksfull grabb det här.

UPPDATERING:

Ingen hörde av sig på vår Svarta Mini Panter. Han är en otroligt trevlig och kärvänlig ung katt. Han är ca 1-2 år, nyfiken på allt och supersnäll. Grabben vill vara ensamkatt, vi tror han mår bäst av det. Han vill nog även vara utekatt eller möjligen bo i ett hus med tillgång till innätad balkong.

Naturligtvis är Grabben både kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Vill du adoptera Grabben så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller skicka ett pm till oss på vår facebook sida.