Sixten

Sixten sökte sig till en familj i Matfors som hade en egen katt och han tyckte att det verkade vara en schysst restaurang. Han är så snäll och vän, brydde sig inte alls i familjens egna katt och var snäll med människorna i familjen, stora som små men katten som bor där däremot tyckte inte det var kul med gäster så efter annonserande här efter ägaren utan napp har han nu fått komma till oss.

Han är verkligen en underbar katt så någon måste sakna honom. Han pratar med oss och tittar oss djupt i ögonen, han är nog lite olycklig nu och längtar hem. Vi har lovat att försöka hjälpa honom hitta sin familj.

Ingen saknade underbara Sixten så nu söker han sitt nya hem. Vi tror han vill vara utekatt i en trygg och lugn miljö.

Äger du eller vet du vem som äger Sixten så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring på 070-5456917

NU HAR SIXTEN HITTAT SITT FÖRALLTIDHEM.