Pelle

Pelle kom till oss då han ägare gått bort.

Han är en supemysig kille, ca.5-6 år gammal, som när han kom till oss var aningen lågmäld och inte ville äta utan mest sökte snälla klappar och sällskap. Men utan mat kan man inte leva så Pelle fick åka till veterinär där man snabbt kunde konstatera att Pelles tänder var i dåligt skick och gjorde nog väldigt ont. För att Pelle skulle kunna stanna och bli någons underbara vän så behövdes en totalrenovering av hans tänder så nu är han en kille med bara 6 tänder kvar i munnen och en mycket gladare katt samt njuter av att äta. Visserligen tror vi inte att han kommer att bli en excellent musfångare men å andra sidan så håller han nog dem på avstånd med sin blotta uppsyn, han är en ståtlig herre.

Vi tror att Pelle skulle uppskatta ett hem som utekatt. Självklart är han vaccinerad, kastrerad och id-märkt, precis som alla katter blir när dom adopteras ut från oss.

PELLE HAR FLYTTAT TILL SITT NYA HEM

Vill du adoptera Gos-Pelle så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring oss på telefontid på nr 070-5456917.