Hubbe

Det här är Hubbe, ett omhändertagande från en annan kommun.
Hubbe är en ung och supertrevlig hankatt. Människor där han hittades har sett honom bli påkörd men han sprang vid det tillfället iväg men uppgifter kom att han setts hos en person som börjat mata honom och nu är han hos oss .
Vi tog honom till veterinär där man konstaterade att han antagligen vid tillfället han blev påkörd och brutit ett ben. Det har läkt ihop och ger honom i dagsläget inga problem men det han har problem med är däremot höften som är ur led och måste opereras, höftkulan kommer att tas bort. En operation som kommer att ge Hubbe ett fortsatt lyckligt och smärtfritt kattliv 

UPPDATERING

Hubbe är nu opererad och tillfrisknad, allt har gått bra så nu söker han sitt nya hem. Han är en busig, gosig och aktiv kille, en helt perfekt Hubbe med andra ord!  Han skulle nog gärna  bli utekatt i en lugn och trygg miljö eller innekatt med tillgång till vistelse på säkrad balkong.

HUBBE HAR FÅTT ETT NYTT HEM!

Vill du adoptera Hubbe så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se