Malcolm

Malcolm är en fin kastrerad omärkt herre med rondör som för den skull inte är missklädsam, hans päls är blank och fin och han är väldigt trevlig och social.

Han bestämde sig för ett tag sedan att en familj i Juniskär, Ållerviken var ett passande ställe att hänga på, dygnet runt. Familjen försökte ignorera honom men hans bedjande ögon och inställsamma sätt fick familjen att fatta tycke för Malcolm och då han envisades med att stanna trots att man letat med ljus och lykta efter ägaren så ringde de oss och frågade hur de ska agera. Snart väntar kalla nätter och det gör ont i hjärtat att ha en gäst liggande på altan i kylan.

Malcolm har legat på vår sida ett tag som upphittad men ingen ägare har kunnat identifieras så nu är han hos oss och letandet fortsätter efter hans hem.

Uppdatering:

Ingen ägare hörde av sig och saknade denna juvel, för det är han verkligen. Stor som en svart panter och otroligt snäll, finner sig i det mesta. Vi har dock märkt en längtan hos honom att få gå ut så han söker ett nytt hem med en trygg och lugn utemiljö.

MALCOLM HAR NU HITTAT SITT NYA HEM

Är du intresserad av Malcolm, maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917.