Nova från Hemmanet

Chipmärkta honkatten Nova försvann 19 december vid 16-tiden från sitt hem Alvägen 15 i Hemmanet. Nova gick ut och är saknad sen den dess. Hon brukar bara vara ute korta stunder vintertid. Familjen har lagt ut efterlysning på olika sidor och en id-hund har sökt efter henne. Hon är chippad och reggad. Det röda halsbandet är hittat så hon saknar det nu.
Hon är otroligt saknad av sin familj.

Har ni sett Nova, kontakta Annette 070-170 90 05Svea från Bosvedjan

Kastrerade och chipmärkta honkatten Svea försvann 4 december från sitt hem i Bosvedjan. Hon brukar bara gå kortare stunder ute nu när vintern kommit. Hon kommer alltid hem på kvällen men nu har familjen inte sett henne på flera dagar och dom är rädd att hon kan vara instängd eller att någon tagit in henne. Hon är liten i växten och många tror att hon är yngre än vad hon är. Inte speciellt intresserad av främmande människor, men hon lyssnar till sitt namn. Hon brukar oftast bara hålla sig i närheten av Bågevägen/Källvägen.

Har ni sett Svea, kontakta Lena på 070-855 57 86


Morris

Morris har hittat ett nytt hem!

Morris är en ung katt, ca.6-7 månader, som föddes ute tillsammans med sina syskon av en förvildad tamkatt. Ännu ett sorgligt öde som drabbar dom katter som är okastrerade, som inte får omsorg och får ungar utomhus. Dom här kattungarna hade tur som hittades så dom kunde tas om hand och att vi kan se till att dessa inte fortsätter att bidra till Sveriges alla ägarlösa katter.

Morris är en försiktig kille men ger man honom tid och tålamod så kommer man tillslut vinna hans hjärta. Han är en kurrmaskin som gärna lägger sig i soffan bredvid sin jourmatte och tittar på tv, men när han slöat klart är det full galopp i lägenheten som gäller!

Till Morris söker vi ett hem som innekatt med en annan trygg katt som är van andra katter och som kan vägleda honom i livet.

Vill du adoptera Morris så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se


Torsten från Södermalm/Sundsvall

Kastrerade och öronmärkta hankatten Torsten försvann 26 november från sitt hem på Nygatan 29 i Södermalm/Sundsvall. Torsten är just nu utan halsband. Han är en lugn nyfiken sällskapssjuk kille som gärna följer efter människan och kommer fram och hälsar, han är väldigt mysig katt som gärna är upp i när man ska äta mat och sova. Torsten utforskar gärna nya miljöer som källarförråd och tvättstuga, så ni som bor i området får gärna kolla era utrymmen ifall han skulle råkat blivit instängd någonstans.

Har ni sett Torsten, kontakta Robert på 076-213 54 42Lisa från Korsta

Kastrerade honkatten Lisa försvann någon gång under kvällen 1 november från sitt hem på Klippgatan 30 i Korsta (uppe på Korsta berget.) Lisa är rätt liten honkatt på strax över ett år. Hon är svart/mörkbrun och har en vit liten fläck vid halsen/hakan.

Har ni sett Lisa, kontakta Tuva på 072-181 22 94

Sixten från Östermalm/Sundsvall

Kastrerade hankatten Sixten försvann från sitt hem på Rebetskygatan i Östermalm/Sundsvall. Sixten har varit borta ett tag nu. Han brukar ge sig ut på längre och även kortare vandringar men dyker alltid upp igen, men nu har det gått längre tid än vanligt för honom att komma hem. Sixten är tillgiven och tycker om människor.

Har ni sett Sixten, kontakta Lotta på 070-343 25 54


Sillen från Södermalm/Sundsvall

Kastrerade och chipmärkta hankatten Sillen försvann 17 september från sitt hem på Södermalmsgatan 45 i Södermalm/Sundsvall. Sillen är utekatt men går aldrig särskilt långt. Troligtvis blev han skrämd av byggjobb med att renovera fasaden på huset. Han är fläckvis rakad pga tovor.
Sillens ägare är funktionshindrad och sitter stundvis i rullstol, han har assistenter så mamma Siw sköter kontakten.

Har ni sett Sillen, kontakta Siw på 070-367 71 24

Zigge från Njurunda

Kastrerade och chipmärkta hankatten Zigge försvann kvällen 29 augusti från sitt hem i Solberg, Njurunda. Han är en väldigt skygg och rädd katt och går inte fram till främlingar. Han har korta ben och en riktig kastratmage.

Har ni sett Zigge, kontakta Åsa på 073-044 76 91


Lisa från Östermalm

Kastrerade och öronmärkta honkatten Lisa försvann 17 augusti från sitt hem i Östermalm. Lisa och hennes husse var på promenad vid ”grevebäcksskogen” och det var då som hon tyvärr försvann.

Har ni sett Lisa, kontakta Roger på 072-504 18 63


Selamine från Sundsbruk

Honkatten Selamine försvann 23 augusti från Sundsvägen 4 i Sundsbruk. Selamine var hos kattvakten och är nu försvunnen. Hon är 11 år gammal och skygg, så ser man henne bör man ta det varsamt.

Har ni sett Selamine, kontakta Therese på 072-253 48 82


Jane från Östermalm/Sundsvall

Kastrerade och chipmärkta honkatten Jane försvann 8 augusti från sitt hem på Vintergatan 16 i Östermalm/Sundsvall. Jane är ganska skygg men kan lockas av något gott såsom skinka eller godis. Vid försvinnandet bar hon ett lila halsband.

Har ni sett Jane, kontakta Johanna på 070-648 66 07
Ärtan med ungar från Knävland/Selånger

Chipmärkta honkatten Ärtan och hennes 2 kattungar försvann kvällen mellan 13-14 juli från sitt hem i Knävland/Selånger. Ärtan och ungarna befann sig 50-100 meter från tomten på sitt revir då två kvinnor plockar upp dessa in i sin bil. En granne upplyste vederbörande om att låta katterna vara då de troligen tillhörde någon, men dom plockade ändå med sig katterna och är sedan dess borta. Ärendet har polisanmälts. Kattmamman Ärtan är mörkspräcklig och har en skada på ena ögat. Kattungarna är honor på 12.veckor, den ena är beige och den andra är trefärgad.

Har ni sett Ärtan och hennes ungar, kontakta Gunilla på  060-564 330Sammy från Njurunda

11-åriga kastrerade och chipmärkta hankatten Sammy försvann 13 juli från Löransvägen 49 i Njurunda. Sammy höll på att omplaceras och hölls inomhus i två veckor, men när han var ute för första gången sprang han iväg ut i skogen utan att komma hem. Sammy bodde förut på Skönsmon och chipmärkningen är fortfarande registrerat på förra ägaren Nils-Erik Hyllengren som den nya familjen har kontakt med. Dom nya ägarna till huset där katten förut bodde (i Skönsmon) är också kontaktade ifall han skulle göra ett försök att vandra ”hem”.

Har ni sett Sammy, kontakta Malin på 073-054 05 12


Sally från Alnö

Kastrerade honkatten Sally försvann 22 juli från sitt hem på Fröstvägen på Alnö. Sally är innekatt som olyckligtvis smet ifrån selen när hon var ute, så hon känner inte till området och är troligtvis väldig skygg och gömmer sig.

Har ni sett Sally, kontakta Tim på 076-048 86 03


Spookie från Laggarberg

Chipmärkta, öronmärkta och kastrerade honkatten Spookie försvann nu under sommaren från sitt hem på Gudmundsbyvägen 20 i Laggarberg. Spookie brukar dra iväg under sommartid på längre turnéer. Familjen har vant sig att inte vara oroliga över hennes strövtåg längre, men nu är det dock så att familjen ska flytta om 2-3 veckor och hon måste därför komma hem tills dess. Hon är svart med beiget spräckel i pälsen, korthårig, liten i storlek trots 8.års ålder, har numera olika färg på ögonen, det ena är mörkbrunt och andra är ljust. Hon har ett silvrigt reflexhalsband på sig med bjällra och id-tub. Om hon har halsbandet kvar på sig dvs.

Har ni sett Spookie, kontakta Emelie på 070-272 52 73


Pelle från Tunadal

Hankatten Pelle försvann 21 juli från sitt hem på Tunadalsvägen 63 i Tunadal. Pelle är grå med vit mage/bröst och en del av huvudet men det som utmärker honom mest är att han har som en knorr istället för svans. Han har inget halsband då han fastnat en gång ute och är därefter utan. Kan hända att han kommer på tillrop (Pelle). Ägarna ber er som bor i området att kolla era utrymmen så som garage, förråd m.m ifall han skulle råkat blivit instängd.

Har ni sett Pelle, kontakta Josefina på 072-576 61 52 eller Linus på 070-773 22 51Aki från Viksjö

Hankatten Aki försvann 1 juli från sitt hem i Viksjö. Aki var hemlös när familjen bestämde sig för att ta hand om honom. Tyvärr kom han ut av misstag och försvann. Han är en stor kille och lite blyg men är väldigt snäll. Familjens perser saknar sin vän och dom skulle bli väldigt glada över att få hem sin fina kille igen.

Har ni sett Aki, kontakta Dorthea eller Jari på 072-283 13 92


Lexi från Södermalm/Sundsvall

Kastrerade honkatten Lexi försvann 8 juli från sitt hem på Majorsgatan i Södermalm/Sundsvall. Lexi är van att vara ute, men brukar inte vara borta så länge. Är skygg för okända. Flerfärgad brun långhårig med yvig svans, vit på hakan, bröstet och tassar.

Har ni sett Lexi, kontakta Linda på 070-251 70 20


Rut från Nora, Kovland

Honkatten Rut (även kallad Rutan) försvann för ca.1 månad sedan från sitt hem i Nora, Kovland. Rut är en omplaceringskatt och bodde tidigare i Lövsätt, Kovland så kanske har hon vandrat dit.

Har ni sett Rut, kontakta Sara på 072-203 90 77


Drutten från Timrå

Kastrerade hankatten Drutten försvann för ca.1,5 vecka sedan (i början av juni) från sitt hem på Mellangatan 32 i Timrå. Drutten verkar ha som årlig sommarrutin att rymma. Nu har han klämt sig igenom en smal öppning i balkongfönstret som matte aldrig trodde han skulle ta sig igenom. Drutten är skygg av sig så ser man honom bör man ta det varsamt. Han är grå med vit bruten bläs, vitt bröst och vita tassar.

Har ni sett Drutten, kontakta Isabelle på 076-133 60 27


Maya från Sörberge

15-månader gamla honkatten Maya försvann 13 juni från sitt hem på Krossvägen i Sörberge. Maya är väldigt social och kelig. Hon brukar aldrig gå långt hemifrån så familjen är rädd för att hon råkat bli instängd i något garage/förråd eller liknande, så ni som bor i området får gärna kolla era utrymmen. Vid försvinnandet bar hon ett vitt och rosa halsband med en liten plinga på.

Har ni sett Maya, kontakta Helena på 070-304 37 94
Jojo från Granlo

Nymfparakiten Jojo (engelskt utlåtande) försvann 8 juni kl.18:00 från sitt hem på Västravägen 80 i Granlo. Jojo hördes senast på söndag morgon då familjen hörde hans läte från skogen nära ett dagis i området. Han kan bara prata persiska men reagerar på sitt namn.

Har ni sett Jojo, kontakta Hamideh 076-230 67 89

OBS! Det är inte Jojo på bilden!


Katten Teodor försvunnen i Strömsund

Hankatten Teodor försvann 7 juni i Strömsund då han rymde från en husbil. Det finns ingen bild på Teodor just nu. Han är mest svart, svart nos och är lite vit på framtassar, under hakan på magen och baktassarna. Vid försvinnandet bar han ett svart halsband med strasspärlor.

Har ni sett Teodor, kontakta Eva på 070-330 09 22Charlie från Hamre (mellan Njurunda och Sörfors)

Kastrerade och chipmärkta hankatten Charlie försvann 19 maj från sitt hem i Hamre (ligger mellan Njurunda och Sörfors). Charlie är 10 månader och har nyligen börjat vara ute och brukar stanna på gården. Senast någon såg honom var mitt på dagen och då var han ute på gården och lekte. Han är lite rädd för främmande människor, så ser man honom bör man ta det varsamt. Vid försvinnandet bar han ett grått reflexhalsband.

Har ni sett Charlie, kontakta My på 073-181 01 40


Ozzy från Bredsand

Kastrerade och chipmärkta hankatten Ozzy försvann 23 maj från sitt hem på Nyponstigen 10 i Bredsand. Han har aldrig försvunnit tidigare så familjen är mycket oroliga. Ozzy är en chokladfärgad burma som är liten och nätt i växten. Han är en försiktig kille som kanske inte är så lätt att närma sig. Vid försvinnandet hade han ett svart halsband med strass och ett blått hjärta med namn och telefonnummer.

Har ni sett Ozzy, kontakta Ewa på 070-834 32 44


Zorro från Kvissleby

2-åriga kastrerade och chipmärkta hankatten Zorro försvann 5 maj från sitt hem på Högbovägen i Kvissleby. Zorro är semilånghårig, har brunsvart päls med lite grått bak på ryggen och svart nos. Han är bror till den andra katten (Ziggy) på bilden och de är väldigt lik varandra. Familjen ber er att hålla utkik efter Zorro i Njurunda, Kvissleby, Juniskär, Skottsund, Nyland.

Har ni sett Zorro, kontakta Helena eller Ihana på 072-852 68 78 eller 073-046 76 97Smilla från Sundsvall

Chipmärkta honkatten Smilla försvann 30 april från sitt hem på Gränsgatan 4 i Sundsvall. Smilla är en halv-bengal och har gul mage med svart fläckar. Vid försvinnandet bar hon ett halsband.

Har ni sett Smilla, kontakta Viktoria på 073-529 39 03


Lucy från Sidsjön

Kastrerade och chipmärkta honkatten Lucy försvann 28 april på kvällen från sitt hem på Hakon Ahlbergs väg i Sidsjön.

Har ni sett Lucy, kontakta Alexander på 070-262 34 02

UPPDATERING 8/5:
Lucy har troligen synts till igår vid Byggmästargatan 10. Ser ni henne kontakta ägaren på en gång!


Leonardo da Vinci

TINGAD!

Detta är Leonardo (född 5/9-18) och han är en av kattungarna från Indal som vi hjälpt till att ta hand om.

Leonardo är en försiktigt och känslig liten kille. Han är med och busar och leker med de andra, särskilt med brorsan Vincent, men han tycker det är läskigt med nya saker så man får ha lite tålamod med honom. Men när det vankas mat då är han en liten sångfågel och sjunger glatt!

Han söker ett hem, utan barn, som innekatt och en kattkompis är ett stort plus. Det man ska tänka på med en liten kattunge är att den inte får vara hemma själv hela dagarna, det är inget roligt liv för en aktiv kattunge.

Vill du adoptera Leonardo, ring oss på 070-545 69 17 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Vincent van Gogh

TINGAD!

Detta är Vincent (född 5/9-18) och han är en av kattungarna från Indal som vi hjälpt till att ta hand om.

Vincent är en glad liten tokstolle. Han springer omkring och snubblar på sina egna tassar, men ställer sig snabbt upp igen och fortsätter med busandet! Jaga och fånga är han bra på, både när det gäller leksaker man kastar åt honom och saker han ser på tv-skärmen (fast dom är lite svårfångade).

Han söker ett hem som antingen ute eller innekatt och en kattkompis är ett stort plus. Det man ska tänka på med en liten kattunge är att den inte får vara hemma själv hela dagarna, det är inget roligt liv för en aktiv kattunge.

Vill du adoptera Vincent, ring oss på 070-545 69 17 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Lisa Larsson

TINGAD!

Detta är Lisa (född 5/9-18) och hon är en av kattungarna från Indal som vi hjälpt till att ta hand om.

Lisa är en positiv och gosig tjej som tycker om att bli ompysslad. Hon njuter av att ligga vid ett varmt element och bli klappad på magen.  Hon är även den som är mest social och framåt i syskonskaran, en tuff liten tjej med skinn på nosen helt enkelt!

Hon söker ett hem som antingen ute eller innekatt och en kattkompis är ett stort plus. Det man ska tänka på med en liten kattunge är att den inte får vara hemma själv hela dagarna, det är inget roligt liv för en aktiv kattunge.

Vill du adoptera Lisa, ring oss på 070-545 69 17 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Jenny Nyström

TINGAD!
Detta är Jenny (född 5/9-18) och hon är en av kattungarna från Indal som vi hjälpt till att ta hand om.

Jenny är sprallig men ändå ganska lugn av sig. Ibland får hon såklart små stolleryck men att ta det coolt och lugnt är annars hennes melodi. Att upptäcka nya saker  är kul, så hon har lite äventyrare i sig!

Hon söker ett hem, utan mindre barn, som innekatt och en kattkompis är ett stort plus. Det man ska tänka på med en liten kattunge är att den inte får vara hemma själv hela dagarna, det är inget roligt liv för en aktiv kattunge.

Vill du adoptera Jenny, ring oss på 070-545 69 17 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Frida Kahlo

TINGAD!

Detta är Frida (född 5/9-18) och hon är en av kattungarna från Indal som vi hjälpt till att ta hand om.

Frida är en busig och pigg tjej som har mycket spring i tassarna. Duktig på att klättra är hon också, en liten akrobat i kattformat! Hon kan även vara lite av en retsticka mot de andra, men det är med glimten i ögat.

Hon söker ett hem, utan mindre barn, som innekatt och en kattkompis är ett stort plus. Det man ska tänka på med en liten kattunge är att den inte får vara hemma själv hela dagarna, det är inget roligt liv för en aktiv kattunge.

Vill du adoptera Frida, ring oss på 070-545 69 17 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Oscar

Det här är Oscar. Han hittades i mitten på juni helt ensam i ett förråd vid en förskola i Bredsand. Man uppskattade att han bara var 2,5 vecka så han fick komma till ett jourhem fort för att få i sig mjölkersättning. Tack vare att han kom till oss så fort så klarade han sig och är idag som vilken liten kattunge som helst! Han är väldigt självständig trots sin unga ålder men han är också nyfiken, full i bus och har massa spring i tassarna. Ett riktigt litet yrväder skulle man kunna säga! Oscar blir 12.veckor den 20/8 och är då flyttklar. Han söker då ett hem som antingen ute eller innekatt och en kattkompis är ett stort plus. Det man ska tänka på med en liten kattunge är att den inte får vara hemma själv hela dagarna, det är inget roligt liv för en aktiv kattunge.

Vill du adoptera Oscar, ring oss på 070-545 69 17 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

TINGAD


Iris

Iris hittades natten den 16 mars sittande på väg 86 i höjd med Bergsåker. En kvinna som jobbade natt i området uppmärksammade Iris och tog in henne så hon fick värme. Iris var genomfrusen och väldigt trött. Iris är nu i ett av våra jourhem och vilar ut, hon är en trött fröken men vi hoppas hon snart är pigg igen.

Iris visade sig vara en 17 årig dam som nog mår bäst att vara inne nu på alders höst då hon inte verkar må riktigt bra.

Äger du eller vet du vem som äger Iris, kontakta oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917


Pontus

Pontus var 5.veckor när han hittades av en kvinna på parkeringen vid Timrå kyrka. Hon hörde genast av sig till oss och vi tog in honom direkt, för så små kattbebisar ska absolut inte vara ute på egen tass! Pontus är en riktig liten charmör och full i bus. Man märker att han försvann ifrån sin mamma för tidigt då han gärna ”snuttar”. Pontus blir 12.veckor 29/10 så han är redo att flytta i slutet av oktober. Han söker då ett hem som antingen ute eller innekatt och en kattkompis är ett plus. Det man ska tänka på med en liten kattunge är att den inte får vara hemma själv hela dagarna, det är inget roligt liv för en aktiv kattunge.

Vill du adoptera Pontus, så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Pontus ska flytta, få en kattkompis och blir bortskämd:-)


Sebastian

Sebastian var runt 4.veckor när han hittades ute tillsammans med sin mamma ute i Bredsand. Dom blev infångade men tyvärr var hans mamma inte vid sina sinnes fulla bruk vilket gjorde att Sebastian inte blev omhändertagen ordentligt, så han fick komma till ett av våra jourhem. Han är en fin och busig liten kille som kan somna vart som helst när som helst! Sebastian blir 12.veckor 16/10 och är då redo att flytta i mitten av oktober. Han söker då ett hem som antingen ute eller innekatt och en kattkompis är ett plus. Det man ska tänka på med en liten kattunge är att den inte får vara hemma själv hela dagarna, det är inget roligt liv för en aktiv kattunge.

Vill du adoptera Sebastian, så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Sebastian har fått ett nytt hem


Svala

Svala och hennes syskon är viltfödda och är ännu inte riktigt som ”vanliga” kattungar, så dom kräver en del jobb och tålamod.

Svala och hennes syskon Kiwi och Lunne hittades i början av augusti under Railway Saloon i Sundsvall. Vi åkte dit och satte ut en fälla i hopp om att vi skulle lyckas få tag på dom. Efter 5 timmar var alla infångade och sattes i ett av våra jourhem. Eftersom dom inte blivit hanterade av människor innan så var dom rädda och osäkra men allt eftersom har dom blivit modigare och säkrare. Allt som behövs är tålamod och förståelse.
Vi väljer att inte låta dom flytta tillsammans för vi vill att dom ska kunna utvecklas till egna individer.

Svala är den tuffaste i syskonskaran och visar sina bröder vart skåpet ska stå! Hon söker ett barnfritt lugnt hem som innekatt med katt eller hundkompis.

Svala är nu tingad.

Är du intresserad av Svala, ring oss på nummer 070-545 69 17 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Kiwi

Kiwi och hans syskon är viltfödda och är ännu inte riktigt som ”vanliga” kattungar, så dom kräver en del jobb och tålamod.

Kiwi och hans syskon Lunne och Svala hittades i början av augusti under Railway Saloon i Sundsvall. Vi åkte dit och satte ut en fälla i hopp om att vi skulle lyckas få tag på dom. Efter 5 timmar var alla infångade och sattes i ett av våra jourhem. Eftersom dom inte blivit hanterade av människor innan så var dom rädda och osäkra men allt eftersom har dom blivit modigare och säkrare. Allt som behövs är tålamod och förståelse.

Vi väljer att inte låta dom flytta tillsammans för vi vill att dom ska kunna utvecklas till egna individer.

Kiwi är den matgladaste i syskonskaran och den som sover mest! Han söker ett barnfritt lugnt hem som innekatt med katt eller hundkompis.

Kiwi är nu tingad

Är du intresserad av Kiwi, ring oss på nummer 070-545 69 17 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Lunne

Lunne och hans syskon är viltfödda och är ännu inte riktigt som ”vanliga” kattungar, så dom kräver en del jobb och tålamod.

Lunne och hans syskon Kiwi och Svala hittades i början av augusti under Railway Saloon i Sundsvall. Vi åkte dit och satte ut en fälla i hopp om att vi skulle lyckas få tag på dom. Efter 5 timmar var alla infångade och sattes i ett av våra jourhem. Eftersom dom inte blivit hanterade av människor innan så var dom rädda och osäkra men allt eftersom har dom blivit modigare och säkrare. Allt som behövs är tålamod och förståelse.
Vi väljer att inte låta dom flytta tillsammans för vi vill att dom ska kunna utvecklas till egna individer.

Lunne är den som är försiktigast i syskonskaran, men när det kommer till bus och lek finns inga hämningar! Han söker ett barnfritt lugnt hem som innekatt med katt eller hundkompis.

Lunne är nu tingad

Är du intresserad av Lunne, ring oss på nummer 070-545 69 17 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Bosse

20160831BosseDet här är Bosse. Han hittades i Västansjö/Söråker. Han är en semilånghårig kastrerad hankatt som synts till i området länge. Han är en go och snäll kille men pälsen är i förfärligt skick. Vi önskar att människor som har långhåriga katter som utekatter är disciplinerade med kam och borste så katterna slipper bli i detta skick, det är så smärtsamt för dem.

Uppdatering: Nu har Bosse varit till veterinären för koll. Han är en lite äldre katt på ca 10 år som nu söker ett nytt hem där han får stanna. Han är en sån fin herre och jourhemmet kan inte nog ösa beröm över Bosse. Han är social, ligger gärna tätt intill och sover i sängen med jourmatte. Busar gör han också med sin lilla boll. Han är en helt perfekt katt, hälsar jourmatte, som kommer att göra sin nya ägare mycket lycklig.

Bosse söker ett hem som innekatt eller utekatt i en fin miljö. Han visar inga tecken på att vilja vara ute men uppskattar att ha en balkong att få lyssna på fågelkvitter och jaga en och annan fluga på.

Nu har Bosse flyttat. Han har fått två andra kattkompisar som även de kommer från oss och på somrarna får han vara utekatt på landet. Han sköter sig alldeles perfekt i det nya hemmet så nu hoppas vi att han hittat sitt föralltidhem.


Jussi

Jussi20160531Jussi är en liten 10 veckors hankattunge som hittades av ett par på Centrumvägen i Söråker. Kvällen innan hade paret hört små pipande ljud men kunde inte hitta något. Morgonen därpå hördes pipandet ännu mer. Mannen i huset letade i trädgården var ljuden kom ifrån, och när han tittade under altanen sprang det här lilla knytet fram. Jussi är i gott skick och är väldigt social och tillgiven. Att bli gosad på och ta tupplurar i jourmattes knä är hur mysigt som helst.

Jussi heter Alex och hade blivit bortskrämd från sitt hem av en annan katt. Men nu får han komma hem igen efter att ha varit borta i två dygn! :)