Kategoriarkiv: ? Söker nytt hem

Sigrid

Sigrid är ett omhändertagande från en annan kommun och är 1 av 7 katter som kom till oss.

När Sigrid först kom till oss var hon väldigt rädd och osäker, men med tid och tålamod och kärlek så har hon blommat ut! Hon är nyfiken och busig, mysig och kontaktsökande. Sigrid följer med jourmatte runt i lägenheten och ligger gärna brevid eller på henne i sängen. Hon trampar först i ca 10 minuter innan hon myser ner sig i en liten boll, vilken kärlek!
När det gäller Sigrids för-alltid-hem säger jourmatte att:

”Hon behöver en människa som har ro och tid att ge henne utrymme att växa och när hon gör det blir hon trygg och trofast.”

Sigrid är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Vill du adoptera Sigrid så maila din intresseanmälan till info@sundsvallsdjurhem och berätta vad du erbjuder för hem. Du kan även ringa 070-5456917, kolla in våra telefontider på hemsidan.

Claudia & Louise

Claudia & Louise kom till oss via ett omhändertagande i en annan kommun.

De är två vackra kanariefåglar och Louise sjunger så vackert för sin Claudia. De älskar varandra så de adopteras endast ut tillsammans. Kanariefåglar älskar att flyga så vi vill att de 1 gång per dag får sträcka ut sina vackra vingar och göra det de är menad för, att flyga fritt.

Kanariefåglar har ett stort flygbehov och buren kan aldrig bli för stor! För att ge fågeln ett gott liv rekommenderar vi att du väljer en rymlig bur. Välj också en större bur om du ska ha flera fåglar tillsammans. Enligt lag måste storleken vara minst 0,31 m2 (45x70x60 cm). Gallren ska vara täta för att fågeln inte ska kunna rymma.

Sommartid kan kanariefågeln bo utomhus i en voljär. Tänk på att alltid skydda fågeln mot drag, kyla, direkt solsken och ev. rovdjur.