Mia

Mia är ett charmigt bustroll som är runt 1 år. Hon är liten och späd och nyfiken på allt. Hon är en omplacering som det första hon gjorde i sitt jourhem var att finna en hårsnodd som hon började busa med, här vilar inga ledsamheter.

Mia ska kastreras, vaccineras och öronmärkas och sen är denna underbara katt redo för ett nytt hem. Hon söker ett hem som utekatt eller möjligen innekatt i ett hus för hon gillar bus och spring så hon vill ha yta att röra sig på. Mia går bra med andra katter.

Vill du adoptera Mia så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Runa

Runa är en ung honkatt, söt som socker. Hon är en busig tjej som nyfiket leker runt i jourhemmet. När hon busat klart är det dax för att gosa tycker Runa, gärna liggande på sin människa. Att  vara i centrum är Runas specialitet och hon lyckas bra med det.

Runa är tillbaka hos oss. Vi söker nu ett hem där hon får vara ensam katt. Ska hon vara utekatt så är vi noga med utemiljön och erbjuds ett hem som innekatt kräver hon lite yta då hon är ett busfrö.

Vill du adoptera Runa så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se. Runa är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Nu har Runa flyttat till sitt nya hem.


Pricken

Pricken är upphittad på Hyttmästarbacken i Skönvik. Han hade rört sig i området ett tag och sökt kontakt så nu är han hos oss. Han är en mycket social och orädd, kastrerad kille som direkt intog jourhemmet och inspekterade varje vrå och på natten sov han i jourmattes säng, mys verkar ligga i topp på hans önskelista.

Ingen hörde av sig på denna myspropp så nu söker han en ny ägare. Innekatt med utrymme att röra sig eller utekatt är nog vad han önskar sig av livet samt MASSOR med gos.

Vil du adoptera Pricken så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring på 070-5456917


Hope

Hope är en jättetrevlig katt som uppmärksammats i Fagervik på Bergtoppsgatan. Hon har setts ett tag i området där hon sökte människors kontakt för att få mat. En snäll familj hörde hennes vädjan om hjälp och lät henne komma in till sig. De letade först genom oss efter ägaren men då ingen verkar känna igen henne så fick hon komma till oss. Nu är hon i tryghett och det visade sig även att hon har bebisar i sin mage så nu blir Hope kvar hos oss länge, hon ska först få sina ungar och sen få sköta om dem i lugn och ro, det kommer att bli en hoppfull liten familj.

Ingen ägare hörde av sig på Hope. Är du intresserad av en kattunge eller fina Hope så skicka in en intresseanmälan till oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring på 070-5456917


Siska

Här sitter Siska och drömmer när hon tittar ut genom jourhemmets fönster om ett nytt hem där hon får vara ute i en fin miljö, känna gräset under tassarna. Hennes ungar är snart utflugna så efter att ha varit en fantastisk mamma är det nu dax för Siska att även hon få ett alldeles eget hem. Siska är naturligtvis kastrerad, vaccinerad och öronmärkt.

”Siska är en väldigt mager honkatt,  hittad runt SOK-stugan, Bodvägen i Sidsjön.  Siska är en gosig, tillgiven och nyfiken liten tjej”

Ingen ägare hörde av sig på Siska. Hon fick i vår omsorg två små kattungar, Edgar och Nova, så just nu sköter denna fina lilla mamma om sina bebisar på bästa sätt tills de blir 12 veckor och kan flytta ”hemifrån”.

Vill du adopera supertrevliga Siska så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se