Isak

Isak är en okastrerad, tovig och mager hankatt som länge strukit runt på Bergtallsvägen i Stöde och sökt uppmärksamhet. Han är en otroligt gosig katt så han måste ha bott hos någon som varit snäll med honom.

Äger du eller vet du vem som äger Isak så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Sonja

Sonja kom till en familj på Fjällvägen 4 i  Ullånger. Från början var hon blyg men efter ett tag visade hon sig vara en mycket trevlig katt. Familjen kollade runt med grannar men ingen visste var hon kom ifrån. Det visade sig sen att hon lagt ungar i  källaren i huset. Hela den lilla familjen är nu hos oss i trygghet.

Äger du eller vet du vem som äger Sonja så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Lucas

Lucas har setts länge på centralgatan i Timrå. Han är en go och snäll katt men hade en förskräcklig päls vid upphittandet så det känns som om han varit utan omsorg ett tag. Han är nu hos oss och har fått en spabehandling, han är ren och fin nu och alla tovor borta, nu vill han bara komma hem till sin ägare.

Äger du eller vet du vem som äger Lucas så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Missy

Det här är Missy. Hon kom till oss för att en av hennes hundkompisar blev allergisk för henne. Nu söker denna supertrevliga katt ett nytt hem som utekatt i en fin miljö. Missy är naturligtvis kastrerad, vaccinerad och öronmärkt.

Vill du adoptera Missy så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Junior

Det här är Junior. Han är en kille på ca 1½ år som söker ett nytt hem. Junior vill inte bo med barn då han tycker de är riktigt otäcka och blir rädd. Han vill även vara utekatt, han har hittills levt som innekatt men han är full av energi och äventyrslust och det måste vi respektera så vi söker ett hem med bra utemiljö åt honom, vi tror även att det skulle passa honom bäst att vara ensamdjur, alltså Inga kompisar utan allt ljus på honom.

Vill du adoptera Junior så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se