Mimmi och Musse

Mimmi och Musse är upphittade i en transportbur av en busschaufför på bussen Njrunda-Stavre-Navet. Buss 7048 Linje 120. De är nu hos oss i väntan på att en ägare ska höra av sig. De är två rätt rädda små kissar som säkert saknar sin ägare.

Äger du eller vet du vem som äger Mimmi och Musse så kontakta oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917.


Putte & Albin

Putte och Albin är två undulater på ca 1 år som söker ett nytt hem tillsammans.  De är två kvittrande och glada killar som söker ett vant fågelhem som villig att lägga tid på dem och även ge dem möjlighet att få använda sina vingar inomhus för ett helt liv i en bur önskar vi ingen.

Är du intresserad av Putte & Albin så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917


Fräsan

Fräsan är en omplacering som en av oss i Sundsvalls Djurhem behöver hjälp med. Hon kommer ursprungligen från Öbacka Djurhem och är idag 12 år.Fräsan är en otroligt kontaktsökande katt men kan vara lite försiktig till en början. Hon älskar att gosa och bli buren. Hon tycker väldigt mycket om snälla hundar. Fin är hon också, har varit på utställning som huskatt och blivit BIS (Best in Show).

Kan du ge Fräsan ett hem som utekatt så kontakta oss, hon är naturligtvis kastrerad, vaccinerad och id-märkt. Telefonnumret är 070-5456917 eller mail info@sundsvallsdjurhem.se

Sessan

Sessan kom till oss med sin unge då hon lämnats in hos veterinär då ägaren inte längre kunde ombesörja deras omsorg. Hennes lille son Batman ska när han blir 12 veckor i mitten på oktober flytta till sin nya familj, Sessan söker då även sitt föralltidhem. Hon är en trevlig liten tjej på ca 3 år, hundvan vad vi förstår. Hon söker ett lugnt hem, gärna med möjlighet att få gå ut men det är inget krav även om vi tror att det skulle göra henne glad.

Vill du adoptera Sessan så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring på 070-5456917


Apollon

Vacker som en grekisk gud är den här okastrerade killen, hans ögon är magiska. Utmattad, smutsig och hungrig har han ett tag drivit runt i Laggarberg/ Timrå och verkat vilsen. Han är nu hos oss och vilar ut, livet ute som vilsen har gjort honom helt utmattad, han orkar knappt hålla ögonen öppna. Apollon ska nu få hämta igen sina krafter medan vi söker hans ägare.

Ingen ägare hörde av sig på Apollon så nu söker han ett nytt hem. Vi tror att han skulle uppskatta att få vara utekatt då vi ser en längtan hos honom att få komma ut. Kan du erbjuda Apollon ett hem med en bra utemiljö så kanske det blir du som får ge vår Grönögda Charmör sitt nya hem. Han är kastrerad, vaccinerad och öronmärkt nu.

Vill du adoptera Apollon så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917.