Mio

Mio är en ca 1, 5 år gammal Vädurskille som tyvärr inte kunde stanna kvar i sitt hem då lillmatte blivit allergisk. Han är en ljuvlig kanin som gillar närhet och snällt låter sig pysslas med så klippa klor är ingen match på Mio.

Han är som alla kaniner i behov av att få skutta och göra lyckliga kaninhopp och tokrusningar runt runt runt. Till den här charmören söker vi ett hem med tillgång till ett härligt kaninliv med många skutt och gott gräs att käka på sommartid.

Kan du ge Mio det hem han söker så maila oss vad du erbjuder för hem på info@sundsvallsdjurhem.se


Nejlika

TINGAD

Nejlika kom med sina tre kompisar Kaneli, Alice och Ciri genom ett omhändertagande av myndighet.

Nejlika är en fantastiskt kelsjuk liten tjej som allra helst av allt vill ligga tryggt i famnen. Hon älskar att bli buren och lägger gärna tassarna runt halsen och gosar så att jourmattes glasögon nästan trillar av. Hon söker ett hem där man är beredd att ge henne stora portioner gos, detta är en extremt kelen kisse. Hon uppskattar bus, men också mysiga sovstunder nära sina människor. Nejlika passar som innekatt på stor yta samt gärna en killkatt som kompis.

Hon är kastrerad, vaccinerad och öronmärkt.

Vill du adoptera Nejlika så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se


Isak

Isak hittades av en privatperson. Han satt i en kartong utanför en lägenhetsdörr i Stöde. Han bar tratt, var rakad på ryggen, säkert pga  att han var full i kliande hemska sår. Varför man tar ett beslut att göra så här kan ingen svara på men vår gissning är att ”någon” inte haft råd med veterinärskostnaderna och då tagit detta beslut i hopp om att nån annan kan hjälpa honom.

Han är en svart ståtlig okastrerad hankatt med en liten vit fläck på bröstet. Vi har nu haft honom hos veterinär som jobbar på att få fram vad hans sår kommer av. Han är badad och fin och ska äta kortison i minst 1 månad framöver. Han finner sig i all behandling snällt, en liten tålmodig kämpe är vad han är.Vi hoppas att snälla Isaks framtid kommer att se ljus ut och att vi kan hjälpa honom att bli frisk igen.

Uppdatering: Isak går på täta besök hos veterinären för sin klåda. Han går på kortison och har tagit flera prover så vi hoppas komma underfund med vad det är som gör att han kliar sönder sig. Han är en så fin och tålmodig katt, vänlig mot alla och finner sig snällt i att tvättas och ge medicin.

Händelsen är polisanmäld. Vet du något om vem som äger Isak så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se