Stina

Det här är Stina. Hon hittades av personalen på Fläsians camping där hon bosatt sig under en av stugorna. Stina var öronmärkt så vi kunde snabbt identifiera en ägare. Tyvärr visade det sig att hennes ägare dött i våras, han vårdades i hemmet och en av de som skötte om Stinas husse gav Stina ett nytt hem. Vi har dock inget namn på den personen och vi har verkligen försökt dra i alla trådar vi hittat men vi går bet. Så nu söker vi Stina ett nytt hem.

Stina är en gosig katt som gillar att ta det lugnt. Vilar mycket men lever upp när det serveras mat, en riktig liten livsnjutare. Hon är kastrerad, vaccinerad och öronmärkt. Hon visar inge större tecken på att vilja gå ut så vi tror hon skulle passa som innekatt men är det utekatt man söker så funkar även det i en fin miljö.

Vill du ge Stina ett nytt hem så ring oss på nr 070-5456 917 eller mail på info@sundsvallsdjurhem.


Klarabella

Klarabella hittades med sina ungar på ett höloft i Lucksta/ Matfors. Hon är en liten honkatt, lugn och jättesnäll. Hon är gosig men gillar även egna krypin när det är dags att sova.. Ibland när ungarna leker för fullt kan inte hålla sig utan slänger sig in i leken, helst om det är leksaker med som hon får kasta runt med.

Äger du eller vet du vem som äger Klarabella så ring oss på 070-5456917 eller mila på info@sundsvallsdjurhem.se


Sonja

Sonja kom till en familj på Fjällvägen 4 i  Ullånger. Från början var hon blyg men efter ett tag visade hon sig vara en mycket trevlig katt. Familjen kollade runt med grannar men ingen visste var hon kom ifrån. Det visade sig sen att hon lagt ungar i  källaren i huset. Hela den lilla familjen är nu hos oss i trygghet.

Ingen ägare gav sig tillkänna så nu är hon vår. Hon har fullt upp med sina bebisar så ännu kan man inte adoptera Sonja, hon ska även utvärderas när kattungarna flyttat och hon återgår mer till att vara sig själv.

Vill du lämna in en intresseanmälan på Sonja så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Sessan

Sessan är ett omhändertagande från Länsstyrelsen. Hon kommer från ett hem med andra katter så det hem hon söker kan även det bestå av en annan snäll kisse. Hon är en blyg tjej som man får ha lite tålamod med men när hon väl fått förtroendet för sin människa är hon en sån snäll katt som gärna tvättar jourmatte i ansiktet och även ibland bjuder på en hårtvätt, hygien är viktigt för Sessan :-) Hon gillar att stångas för att visa sin tillgivenhet och ligger gärna med huvudet i jourmattes knä och bara myser. Sessan vill vara innekatt, hon är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Vill du ge Sessan ett nytt hem så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Laban

Laban är en väldigt snygg herre med de vackraste blå ögon man kan tänka sig, han är 11 år. Han kommer från oss men tyvärr blev hans husse svårt sjuk och kan inte längre ha kvar sin älskling så nu är Laban tillbaka i vår omsorg. Han är en otroligt lugn och snäll katt, lite blyg i början men sen är han en trygg katt som gillar klappar. För stunden är han en kille med rätt stort midjemått men vi jobbar på att han snart ska vara i utmärkt form :-)

Laban söker ett lugnt hem, han passar bra som innekatt och kommer att göra sin nya ägare väldigt glad över sin fina kille. Laban är kastrerad, vaccinerad och öronmärkt.

Vill du adoptera Laban så ring oss på nummer 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se