Helia

Helia har hållit till länge på LV-5 området nedanför Södra Berget. Några byggjobbare matade henne i somras men nu har de lämnat platsen och då sökte hon sig till ett boende däruppe och ville in. Personalen lämnade in henne på Veterinärhuset Evedensia för att kolla märkning och hon är öronmärkt. Tyvärr kan man inte spåra en ägare till numret i örat så hon är hos oss nu. En rar liten kattfröken som uppskattar att få koma in och äta sig mätt och sova mjukt och varmt. Vi hoppas hon bor i området och bara matfriat men tills vi vet får hon stanna hos oss.

Äger du eller vet du vem som äger Helia så kontakta oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917


Apollon

Apollon kom till oss vid ett omhändertagande.

Apollon är som sina kompisar Athena och Zeus lite försiktigt men otroligt snäll, en genommjuk kille som verkar gilla gos men först vill betrakta omgivningen med stora ögon innan han kan slappna av. Även han är en oslipad diamant tror vi som kommer att göra någon människa lycklig med hans väna närvaro. Apollon vill vara innekatt.

Han är naturligtvis kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Vill du adoptera Apollon så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Edda

Edda hittades övergiven i en annan kommun och kom tillsammans med 5 andra katter till oss via Länsstyrelsen. Med sig hade Edda 2 små kattungar. Hon är en trevlig katt som just nu är lite förbryllad över allt som hänt henne, sina bebisar och kompisar men hon landar nog snart.

Edda och hennes ungar är inte rerdo för adoption än på några veckor men man får gärna skicka oss intresseanmälningar på Hedda och hennes ungar Ragnar och Matilda.


Håkan

Håkan är en helröd okastrerad hankatt upphittad på Mossvägen i Stöde där han hållit till sen i vintras. Vi letade först ägaren via upphittaren men eftersom ingen dök upp så är Håkan nu hos oss.

Han är en genomsnäll katt som charmar alla. Han har en gammal skada på sin svans som gör att den bara hänger där men han lider inte av det. Någon måste sakna denna alltid gossugna charmör!

Ingen saknade Håkan. Han är en helt underbar katt, så otroligt snäll och övergosig. Vi tror att Håkan passar som både innekatt eller utekatt i en bra miljö. Hans fokus är kärlek, massor med kärlek, då är han nöjd med livet. Han är nu kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Vill du adoptera Håkan så ring oss på 070-5456917 eller maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se


Saga

Saga kom till oss med 5 kattungar genom ett omhändertagande av Länsstyrelsen. Hon har varit en jätteduktig och tålmodig kattmamma som nu själv längtar efter ett eget hem. Hon ligger gärna bredvid jourmatte och har släppt fram sina kattungar så de fått all fokus och som alla mammor prioriterat dem framför sig själv. Nu är det hennes tur att att få alla strålkastare på sig. Vackra Saga är redo att möta sitt nya hem. Hon är en jättesnäll och kärleksfull katt som gillar bus. Hon skulle passa som innekatt i hus eller utekatt i en bra miljö. Hennes päls är vackert glänsande stålgrå, hon är en liten skönhet helt enkelt.

Naturligtvis är Saga, kastrerad, vaccinerad och öronmärkt.

Vill du adoptera Saga så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917


Kärstin

Kärstin hittades i Juniskär där hon dök upp och ingen kände igen henne. Hon är rätt tunn men så är hon en ungkatt och de är oftast rätt slanka men visst bör hon lägga på sig lite. Den här lilltjejen är så gosig och kärvänlig att någon måste sakna henne därute, någon har behandlat henne mycket väl men säkert då hon blev könsmogen vandrade hon iväg och på den vägen blev hon vilse. Som sagt, gosigare än Kärstin är det svårt att bli :-) Hon spinner högt högt bara man tar i henne och när man lyfter upp henne kullrar, pussas och myser hon och vill aldrig bli nedsatt.

Nu söker Kärstin sitt nya hem. Det är är en supermysig ung kattflicka, socialare och snällare katt får man leta efter, hon är vänlig mot alla, både människor och djur.

Vill du adoptera  Kärstin så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Hope

Hope är en jättetrevlig katt som uppmärksammats i Fagervik på Bergtoppsgatan. Hon har setts ett tag i området där hon sökte människors kontakt för att få mat. En snäll familj hörde hennes vädjan om hjälp och lät henne komma in till sig. De letade först genom oss efter ägaren men då ingen verkar känna igen henne så fick hon komma till oss. Nu är hon i tryghett och det visade sig även att hon har bebisar i sin mage så nu blir Hope kvar hos oss länge, hon ska först få sina ungar och sen få sköta om dem i lugn och ro, det kommer att bli en hoppfull liten familj.

Nu är Hopes ungar redo att flytta och alla har de fått nya hem. Hope som är en ung katt och gärna själv busar men har blivit överbusad av sina ungar söker nu sitt föralltidhem där hon kan busa och gosa ifred utan sina små terrorister.

Hope är kastrerad, vaccinerad och id-märkt. Hon har en stark längtan ut så hon vill vara utekatt i en bra miljö.

Är du intresserad av Hope så skicka in en intresseanmälan till oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring på 070-5456917