Mikaela

Mikaela är en helgrå honkatt som bosatte sig vid Momentahuset I Bergeforsen. Hon har fått mat av ”gubbarna” som jobbar där men snart är vintern här och då ska varje kisse ha ett varmt hem att bo i. Mikaela är en jättegosig och snäll honkatt som nu söker sin familj så hon får komma hem.

Äger du eller vet du vem som äger Mikaela så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Billy

En man kom körande på en skogsväg i Ropnästjärn/ Ljustorp när han såg något sitta mitt i vägen längre fram. Han såg först inte vad det var men när han kom närmare såg att det var en liten kattunge. Han klev ur bilen och kattungen blev överlycklig. Han hade inte hjärta att lämna den där ute ensam och han såg inga hus I närheten. Billy är en övergosig liten kille som gärna agerar halsband och ligger tätt tätt intill. Den här lille krabaten bara måste någon sakna.

Uppdatering: Ingen ägare hörde av sig på den här lilla busungen så nu letar han ett nytt hem. Han är en aktiv kattunge så yta behöver han. Jobbar man hela dagarna så är kravet att han har en kattkompis hemma så han slipper långa tråkiga dagar, det är inte bra för en busig liten kattunge att behöva uthärda.

Vill du adoptera Billy så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

 


Allie

Allie är en liten honkatt som sökte sig till en sommarstuga I Norrbäcken / Kovland. Hon var utsvulten och mager så familjen som bodde där kunde inte annat än att hjälpa den vilsna katten. De sökte först ägaren själva men när ingen ägare gav sig tillkänna så ringde de till oss och nu har hon landat I en av våra jourhem. Så här beskriver jourhemmet Allie:

”Hon är en katt som alltid vill vara med och gärna sover med en tass i ansiktet om hon inte får sova på det. Hon fann sig direkt när hon kom hit. Hon tog ett varv sen kom hon och lade sig i mitt knä.” En urmysig katt alltså som någon verkligen borde sakna.

Äger du eller vet du vem som äger Allie så kontakta oss på nummer 070-54 56 917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Lady

Lady är en ung honkatt som bosatte sig utanför ett gruppboende på Januarivägen i Ljustadalen. Dag efter dag låg hon där i utemöblerna och trots flera försök att finna ägaren så lyckades ingen lokaliseras. Nu är hon hos oss och vill ha hjälp att hitta hem. Hon är en supermysig liten kattflicka.

Nu är Lady kastrerad, vaccinerad och id-märkt och söker sitt nya hem, hon passer bade som inne och utekatt.

Vill dua doptera Lady så kontakta oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Ofelia

Ofelia är upphittad på Birstavägen av en privatperson och inlämnad till polisen, mer vet vi inte om henne. Hon är en ung honkatt som är väldigt snäll och go så vi hoppas att hennes familj saknar henne och hör av sig till oss.

Uppdatering: Ingen ägare hörde av sig så nu är hon kastrerad, vaccinerad och id-märkt. Hon är en supertrevlig kattflicka som nog passar både som inne och utekatt.

Vill du adoptera  Ofelia så ring oss på nummer 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Nike

Nike är en mycket trevlig okastrerad och omärkt honkatt upphittad på Kyrkvägen i Sundsbruk. Hon har hållit till länge hos upphittaren som gjort allt för att identifiera en ägare men inte lyckats. Hon är en sån snäll och fin katt, en riktig liten pärla.

Nike var dräktig när hon kom till oss och den 4 juni födde hon 4 små bebisar. Hon kommer att sköta om dem i 12 veckor innan de är redo att flytta och efter det söker även Nike sitt föralltid hem, innan dess är hon naturligtvis kastrerad, vaccinerad och id-märkt. Vill du adoptera Nike så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Laban

Laban är kompis med Baloo. Han är en väldigt snygg herre, som liksom sin kompis är 10 år. Han kunde inte bo kvar med sin familj så nu söker han och Baloo ett gemensamt hem. Han är en otroligt lugn och snäll katt, lite blyg i början men sen är han en trygg katt som gillar klappar.

Laban söker ett lugnt hem tillsammans med sin kompis Baloo, de passar bra som innekatter och kommer att göra sin nya ägare väldigt glad över sina två fina killar. Båda katterna är kastrerade, vaccinerade och öronmärkta.De söker ett hem

Vill du adoptera Laban och hans kompis Baloo så ring oss på nummer 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

 

 


Baloo

Baloo är kompis med Laban. Han är en vacker svartsmoke herre i sina bästa år, närmare bestämt 10. Han kunde inte bo kvar med sin familj så nu söker han och Laban ett gemensamt hem. Han är en otroligt lugn och snäll katt, lite blyg i början men sen är han en trygg katt som gillar klappar .

Baloo söker ett lugnt hem tillsammans med sin kompis Laban, de passar bra som innekatter och kommer att göra sin nya ägare väldigt glad över sina två fina killar. Båda katterna är kastrerade, vaccinerade och öronmärkta.

Vill du adoptera Baloo och hans kompis Laban så ring oss på nummer 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

 


Kamilla

Kamilla är en ung honkatt, troligen vuxen men ung. Hon tyckte att ett företag på Institutsvägen/ Haga skulle passa bra som hennes privata restaurang och varje dag satt hon där och tittade in på dem genom fönstret, trånande efter mat. Nu insåg de som jobbade där att det inte var en restaurang för hungriga kissar de bedrev och att små flickor ska äta hemma och inte ränna runt och verka vilsen och hungrig så de ringde oss.

Uppdatering: Ingen saknade Kamilla så nu är hon kastrerad, vaccinerad och öronmärkt. Hon är lite försiktig men otroligt gosig och snäll och kommer att göra hennes nya människa väldigt lycklig bara hon får en chans att visa vem hon är. Hon söker ett lugnt hem och är utemiljön rätt så skulle hon nog gilla det men hon passer även som innekatt.

Vill du adoptera Kamilla så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Gubben

Gubben är en liten farbror på ca 6-7 år. Han har bott tillsammans med Edi och Egon men då familjeförhållandena ändrades kunde Gubben inte bo kvar med sin familj. Gubben är en urmysig katt, lugn och supersnäll, van andra katter och hundar. Han kan både vara innekatt och utekatt men vi har nog en känsla av att denna matglada och kärleksfulla kisse skulle må bäst av att vara utekatt i en fin miljö, om inte annat för hans lilla gomage som nog behöver daglig motion, ännu en gourmand har mellanlandat i föreningen.

Vill du adoptera denna underbara Gubbe så kontakta oss på nummer 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se