Sessan

Sessan är ett omhändertagande från Länsstyrelsen. Hon kommer från ett hem med andra katter så det hem hon söker kan även det bestå av en annan snäll kisse. Hon är en blyg tjej som man får ha lite tålamod med men när hon väl fått förtroendet för sin människa är hon en sån snäll katt som gärna tvättar jourmatte i ansiktet och även ibland bjuder på en hårtvätt, hygien är viktigt för Sessan :-) Hon gillar att stångas för att visa sin tillgivenhet och ligger gärna med huvudet i jourmattes knä och bara myser. Sessan vill vara innekatt, hon är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Vill du ge Sessan ett nytt hem så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se.


Simba

Simba är en okastrerad hankatt upphittad i Sörskog/Galtström i Njurunda där han på julafton flyttade in i vedboden. De som bodde där har själv försökt lokalisera en ägare men inte lyckats hitta någon. Nu är Simba hos oss och njuter av värme och god mat, han är en snäll lugn kisse som mellan varven uppskattar en liten busstund, därimellan vill han vara tätt intill jourmatte för mys och kel.

Äger du eller vet du vem som äger Simba så kontakta oss på tel nr 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Anna

Anna är en okastrerad honkatt upphittad på Sandörsbacken i Skönvik. Hon har gått i området hela sommaren men när hon började magra av och det blev kallt ute tog en familj in den frusna kattflickan. Hon är en snäll och go katt som funkat bra med familjens egna katt men hon behöver få en chans att hitta hem alternativt ett nytt permanent hem så därför är hon hos oss nu.

Äger du eller vet du vem som äger Anna så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Rasmus

Rasmus är en troligen okastrerad hankatt, han har inte låtit oss känna efter. Han är en snäll katt men stressad för tillfället så vi låter han landa hos oss först. Han är hittad i Laggarberg där han hållit till ett tag, vi misstänker att detta kan vara en stallkatt eller en katt som varit väldigt länge utomhus för innelivet är än så länge inte riktigt bekvämt för honom.

Nu har Rasmus landat och han har visat sig vara en urgosig katt. Ingen ägare horde av sig så nu är han kastrerad, vaccinerad och öronmärkt och letar efter sitt nya hem, så här skrev jourmatte om honom:

Åh, han är så himla lojal och snäll. När man lyfter honom omfamnar han en i världens varmaste kram❤️ Är lite försiktig men vill helst sitta i knä länge. Han pratar mycket. Han passar nog i ett hem med en person som ger honom samma lugna kärlek som han ger tillbaka. Att vara inne har gått jättebra här också. 
 

Vill du adoptera Rasmus så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Charles

Charles kommer från början från oss men behöver nu söka sig ett nytt hem. Han är 7 år och vill vara utekatt i en bra utemiljö. Han är otroligt trevlig och en mycket vacker kille men man bör tänka på att en långhårig utekatt behöver pälsvård så man ska vara disciplinerad med borste och kam.

Vill du adoptera Charles så kontakta oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Sigge

Det här är Sigge, en kastrerad och öronmärkt svart/vit hankatt. Upphittad i Söråker, Bondhamn. Varken vi eller upphittaren får kontakt med personen som öronmärkningen är registrerad på så då hoppas vi att de hittar oss istället. Sigge är en urgosig kille som efter bara nån timme agerade halsduk på jourmatte när hon låg och vilade, han kröp tätt tätt intil och myste in sig ordentligt. Han var ordentligt hungrig när han hittades så han har nog varit borta ett tag.

Ingen ägare verkar vilja ha tillbaka Sigge så nu söker denna underbara katt ett nytt hem. Han vill vara utekatt i en bra utemiljö så kan du erbjuda honom det och letar efter en trogen liten vän så är Sigge nog den du söker.

Vill du adoptera  Sigge så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se