Lilla Grå

Lilla Grå är en ung honkatt upphittad i Hällsjö/ Matfors. Hon hittades av en familj i sitt sökande efter hjälp, hon var helt utsvulten och lite rädd men efter ett tag med lite mat i magen visar hon sig vara en busig och supermysig liten tjej som någon måste sakna. Nu sitter hon hos oss med förhoppningen att få komma hem till sin familj igen.

Äger du eller vet du vem som äger Lilla Grå så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917


Grålle

Grålle är en okastrerad hankatt upphittad i Kungsnäs. Han har under hela våren och sommaren smitit in genom en familjs kattlucka och ätit av familjens egna katters mat. Han har inte sökt kontakt utan smitit ut såfort familjen närmat sig så de lånade en fälla av oss och snart blev det fångst som tur var, inom kort är vintern här och då ska han inte behöva vara ute om han är vilsen och behöver hjälp att hitta hem. Väl hos oss visar sig Grålle vara en snäll och gosig kille men oerhört tovig i pälsen så det var nog ett tag sen han fick någon omvårdnad.

Äger du eller vet du vem som äger Grålle så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Apollon

Vacker som en grekisk gud är den här okastrerade killen, hans ögon är magiska. Utmattad, smutsig och hungrig har han ett tag drivit runt i Laggarberg/ Timrå och verkat vilsen. Han är nu hos oss och vilar ut, livet ute som vilsen har gjort honom helt utmattad, han orkar knappt hålla ögonen öppna. Apollon ska nu få hämta igen sina krafter medan vi söker hans ägare.

Ingen ägare hörde av sig på Apollon så nu söker han ett nytt hem. Vi tror att han skulle uppskatta att få vara utekatt då vi ser en längtan hos honom att få komma ut. Kan du erbjuda Apollon ett hem med en bra utemiljö så kanske det blir du som får ge vår Grönögda Charmör sitt nya hem. Han är kastrerad, vaccinerad och öronmärkt nu.

Vill du adoptera Apollon så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917.


Klarabella

Klarabella hittades med sina ungar på ett höloft i Lucksta/ Matfors. Hon är en liten honkatt, lugn och jättesnäll. Hon är gosig men gillar även egna krypin när det är dags att sova.. Ibland när ungarna leker för fullt kan inte hålla sig utan slänger sig in i leken, helst om det är leksaker med som hon får kasta runt med.

Nu är Klarabella kastrerad, vaccinerad och öromärkt och bara längtar att få komma till sitt nya hem.

Vill du adoptera  Klarabella så ring oss på 070-5456917 eller mila på info@sundsvallsdjurhem.se


Sonja

Sonja kom till en familj på Fjällvägen  i  Ullånger. Från början var hon blyg men efter ett tag visade hon sig vara en mycket trevlig katt. Familjen kollade runt med grannar men ingen visste var hon kom ifrån. Det visade sig sen att hon lagt ungar i  källaren i huset. Sonjas kattungar har nu fåt nya hem.

Även vackra Sonja söker ett nytt hem. Vi tror att hon vill ha ett hem utan andra djur. Bor du på stor yta så kan hon nog galant fixa livet som innekatt men utekatt i en bra utemiljö funkar också. Hon är nu kastrerad, vaccinerad och öronmärkt.

Vill du adoptera  Sonja så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Sessan

Sessan är ett omhändertagande från Länsstyrelsen. Hon kommer från ett hem med andra katter så det hem hon söker kan även det bestå av en annan snäll kisse. Hon är en blyg tjej som man får ha lite tålamod med men när hon väl fått förtroendet för sin människa är hon en sån snäll katt som gärna tvättar jourmatte i ansiktet och även ibland bjuder på en hårtvätt, hygien är viktigt för Sessan :-) Hon gillar att stångas för att visa sin tillgivenhet och ligger gärna med huvudet i jourmattes knä och bara myser. Sessan vill vara innekatt, hon är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Vill du ge Sessan ett nytt hem så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se