Kategoriarkiv: 🐾 Upphittade / Ägare sökes

Ferdinand

Ferdinand har dykt upp med en vuxen katt som vi tror är hans mamma på en gård i Ede/ Stöde. Han har hållit till där på en familjs altan och har visat sig vara en lite blyg men snäll kille. Ferdinand är nog ca 12 veckor och nu undrar vi om han har en människofamilj därute.

Äger du eller vet du vem som äger Ferdinand så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring på 070-5456917

Tess

Tess dök upp i Österdälje/ Matfors där hon åmade och kråmade sig på upphittarens tomt.  Upphittaren hade aldrig sett henne förut och vi är lite på tå när det gäller en hona ute som löper för säkert som ett brev på posten så kommer det att komma kattungar. Vi vill inte att hon riskerar att lägga ungar ute så hon fick komma till oss så får vi se om det är någon därute som saknar sin katt. Enligt nya djurskyddslagen måste man ha bättre koll på sina okastrerade djur så vi får slut på denna buskavel. Hur som helst är Tess en jättego och snäll tjej så vi tror hon har ett hem därute som förhoppningsvis saknar henne.

Äger du eller vet du vems om äger Tess så kontakta oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917

Lasse

Lasse är en okastrerad hankatt upphittad i Stordalen/ Bergeforsen där han synts till i närmare ett år. Hans långa vackra päls var bland det tovigaste vi sett och måste ha plågat honom enormt. Han är nu befriad från sina tovor och söker efter sin familj.

Äger du eller vet du vems om äger Lasse så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917

Barbro

Barbro är en snäll och rar honkatt upphittad på Bäckgatan i Söråker. Hon har länge setts i området. I fjol var hon dräktig och lade troligen ungarna ute så nu tyckte boende i området att det får vara nog. Man har kollat runt i bostadsområdet men ingen vet var hon kommer ifrån. Barbro är högdräktig så vi var tvungen att agera snabbt så inte ännu en kull föds ute och går ett grymt liv tillmötes. Barbro är omärkt.

Äger du eller vet du vem som äger Barbro så maila oss på info@sundsvalldjurhem.se eller ring på 0705456917