Pelle

Pelle är en liten vädurskille. Han hittades ensam hoppande på länsväg 681 i Ljustorp. En patrullerande polisbil höll på att köra över den våghalsade kaninen och stannade direkt och gav honom lift till oss, inget bra ställe alls för en ensam kanin att vistas på. Pelle är en mycket trevlig kanin och lätthanterad så han bör ha en ägare någonstans som saknar sin fina kanin.

Äger du eller vet du vem som äger Pelle så kontakta oss på nummer 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Noomi och Stellan

Noomi och Stellan kom till oss via ett omhändertagande då deras matte hastigt gått bort. De är syskon och uppskattas vara cirka tre år gamla. Noomi är en pratglad, yster och rolig katt som gärna högljutt hälsar när man kommer hem. Hon är lite av ett tekniskt geni med en naturlig fallenhet för skrivare ty hon lyckats med konststycket att skriva ut papper på egen tass. Skulle hon få chansen skulle hon nog sitta och skriva ut papper dagarna i ända! Hon älskar att gosa och stångas och kryper gärna tätt intill och vill ligga sked med jourhusse. Hon älskar att busa med laserpekare och skriker i högljudd protest när den röda pricken försvinner.

Stellan pratar inte särskilt mycket, men har ett tydligt kroppsspråk ändå. Han är mer försiktig än sin modiga syster och måste få tina i lugn och ro. När han väl gjort det, så är han bland de mest kelsjuka katter som finns! Han ska prompt ligga i jourmattes knä och ligga på rygg, klapp på mage och haka står högt i kurs. Han ger gärna små nospussar och man märker att hans människa är hela hans universum för honom. När det vankas bus är han inte sen att ta upp jakten tillsammans med Noomi och de busar glatt tillsammans. Det märks att de är väldigt kära i varandra som bara syskon kan vara.

Dessa två fantastiska gullhjärtan måste få gå tillsammans som innekatter i ett lugnt hem utan barn eller andra djur.

Är du intresserad av dem så kontakta oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Nike

Nike är en mycket trevlig okastrerad och omärkt honkatt upphittad på Kyrkvägen i Sundsbruk. Hon har hållit till länge hos upphittaren som gjort allt för att identifiera en ägare men inte lyckats. Nike funkar med andra katter och barn så någon familj borde sakna sin fina flicka.

Äger du eller vet du vem som äger Nike så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Kamilla

Kamilla är en ung honkatt, troligen vuxen men ung. Hon tyckte att ett företag på Institutsvägen/ Haga skulle passa bra som hennes privata restaurang och varje dag satt hon där och tittade in på dem genom fönstret, trånande efter mat. Nu insåg de som jobbade där att det inte var en restaurang för hungriga kissar de bedrev och att små flickor ska äta hemma och inte ränna runt och verka vilsen och hungrig så de ringde oss.

Nu sitter Kamilla hos oss. Hon är lite avvaktande ännu men hon tinar nog. Äger du eller vet du vem som äger Kamilla så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Olivia

Det här är Olivia. Troligen en liten tjej som är upphittad på Medborgargatan i Skönsberg där hon hållit till ett tag och försökt få komma in till människor. Hon är omärkt så vi kan tyvärr inte hjälpa henne att hitta sitt hem. Ger man Olivia lite tid så visar hon sig vara en gosig liten fröken som mer än gärna bjuder på en liten pannknuff och spinn.

Kan du hjälpa oss att lokalisera vart Olivia bor så ring oss på 070-54 56 917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se