Kamilla

Kamilla är en ung honkatt, troligen vuxen men ung. Hon tyckte att ett företag på Institutsvägen/ Haga skulle passa bra som hennes privata restaurang och varje dag satt hon där och tittade in på dem genom fönstret, trånande efter mat. Nu insåg de som jobbade där att det inte var en restaurang för hungriga kissar de bedrev och att små flickor ska äta hemma och inte ränna runt och verka vilsen och hungrig så de ringde oss.

Nu sitter Kamilla hos oss. Hon är lite avvaktande ännu men hon tinar nog. Äger du eller vet du vem som äger Kamilla så ring oss på 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Olivia

Det här är Olivia. Troligen en liten tjej som är upphittad på Medborgargatan i Skönsberg där hon hållit till ett tag och försökt få komma in till människor. Hon är omärkt så vi kan tyvärr inte hjälpa henne att hitta sitt hem. Ger man Olivia lite tid så visar hon sig vara en gosig liten fröken som mer än gärna bjuder på en liten pannknuff och spinn.

Kan du hjälpa oss att lokalisera vart Olivia bor så ring oss på 070-54 56 917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se


Noomi Ratass

Noomi är en ung och väldigt kavat och lekfull kattfröken. Hon kom till oss via ett omhändertagande av polisen tillsammans med Stellan Skattsgård  då deras matte blivit plötsligt sjuk och senare avled. Hon vill gärna att man klappar på magen och hon spinner högt när hon får stå i centrum. Hon är väldigt kär i sin kompis Stellan så vi vill att de får ett hem tillsammans. Noomi är kastrerad, vaccinerad och id-märkt

Vill du adoptera och ge dessa två underbara katter ett nytt hem så ring oss på 070-5456917 på telefontid (se hemsidan) eller ring på 070-5456917,


Stellan Skattsgård

Stellan Skattsgård kom till oss via ett omhändertagande av polisen tillsammans med Noomi Ratass  då deras matte blivit plötsligt sjuk och senare avled. Stellan är lite blyg och behöver ett tryggt och lugnt hem, gärna utan små barn och andra djur (bortsett Noomi). Ger man dock honom lite tid så är han en väldigt kärleksfull katt som gosar och stångas som tjuren Ferdinand. Dessa två katter är otroligt glada i varandra och vill gärna hålla ihop. De verkar trivas gott med livet som innekatter. Stellan är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.
Vill du adoptera Stellan och Noomi så ring oss på telefonnummer 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se

Sixten

20161123sixtenjpgDet här är vår fina Sixten. Han hittades I Östanskär /  Indal 2015 då han sökt sig till en snäll familj i hopp om att få mat och lite värme. Han var väldigt rädd så frun i huset jobbade länge för att vinna hans förtroende och en dag lyckades hon och skjutsade honom till oss. Sixten var hos oss ett tag och visade sig ha en fin personlighet när han fattade att människor faktiskt kan vara rätt ok att umgås med och snäll är de också som serverar mat varje dag. Så fick Sixten en alldeles egen matte en dag och flyttade ifrån oss men saker händer och han kunde inte bo kvar så nu är han tillbaka hos oss och än en gång letar han en ny familj som han får bo hos.

Sixten är en väldigt gosig kille men försiktig i början när han inte känner sina människor men när det väl släppt är han en fin liten vän som tycker om närkontakt och inte har mycket större krav i livet än mat och kärlek. Han är en lite äldre katt, uppskattningsvis 8-9 år som söker ett lugnt hem. Han har en gammal skada på sitt öga som vittnar om att livet inte alltid varit så snällt mot honom. Vi vill så gärna ge Sixten honom det hem han är så värd att få uppleva.

Vill du ge Sixten ett nytt hem så ring oss på telnr 070-5456 917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se