Kategoriarkiv: Efterlysningar

Sixten från Skönsmon

Kastrerade och id-märkta hankatten Sixten försvann den 14 juni från sitt hem på Jakob Sjöléns väg 14 i Skönsmon. Sixtens familj har varit runt på alla gator och ropat och bett grannar kolla sina garage och uthus, vi ber också er som bor i området att kolla era utrymmen ifall han skulle ha råkat bli instängd. Matte beskriver Sixten som väldigt blyg och skygg så ser man honom bör man ta det varsamt.

Har ni sett Sixten, kontakta Marianne på 070-627 09 11.

Simba från Stöde

Kastrerade och chipmärkta hankatten Simba försvann den 10 maj från sitt hem i Gräfte 150 i Stöde. Har inte varit utekatt tidigare och matte saknar honom oerhört mycket. Matte har provat med doftspår men utan resultat hittills.

Har ni sett Simba, kontakta Sofie på 070-713 71 34

Svante från Södermalm/Sundsvall

Kastrerade och chipmärkta hankatten Svante försvann den 5 maj från sitt hem på Grundläggaregatan i Södermalm/Sundsvall. Matte skriver:

Hej!
Vi saknar vår hankatt Svante. Han har varit borta sedan igår förmiddag.
Svante är svart med vita tecken, lång och smal, har lila halsband med pingla. Han är kastrerad och chippad. Han bor på Grundläggaregatan. Han ska ha setts uppe vid fridhemsgatan 52 igår vid 16.30. Vi saknar honom hemma
💔”

Har ni sett Svante, kontakta Anna på 070-334 23 90

Bosse från Selånger/Hov

Kastrerade och öronmärkta hankatten Bosse försvann den 27 april från sitt hem i Selånger/Hov. Matte skriver:

Vi saknar vår Bosse ung, nyfiken utekatt som normalt alltid återvänder hem.
Är borta sedan 27 april.
Hade svart halsband med reflex & pingla vid försvinnandet.
Han bor i Selånger/Hov utanför Sundsvall. Kastrerad, ID-märkt i örat. Registrerad, har letat, efterlyst i grupper, via blad, kollat i grannars förråd/garage.

Har ni sett Bosse, kontakta Helena på 073-038 63 61

MJ från Norrmalm/Sundsvall

Kastrerade och öronmärkta honkatten MJ försvann från sitt hem på Baldersvägen i Norrmalm/Sundsvall. Henns husse kännde igen henne från inlägget vi la upp på Facebook den 9 mars då hon var synlig i Södermalm. Husse har skickat meddelanden till oss:

Hon heter MJ och är 11 år. Reserverad men snäll katt.
Hon försvann kring Baldersvägen.
Hon är kastrerad, och märkt i örat med stämpel men det var på agendan att chippa henne då bläcket börjat försvinna.
Hon är en riktigt överlevare och har varit borta i perioder om 1 vecka till 2 månader tidigare. Men alltid kommit tillbaka.
Denna gången vart jag tvungen att flytta till annan ort medans hon var ute på vift.

Har ni sett MJ, kontakta Casper på 073-142 20 05

Krisse från Hummelviken/Björkön

Hankatten Krisse försvann den 21 mars från sitt hem i Hummelviken/Björkön. Matte skriver:

Vår skogskatt Krisse, 15 år,  gick ut torsdags och har inte kommit hem än! 😿 Väldigt olikt honom!
Vi bor i Hummelviken! Tacksam om ni håller utkik!
♥️”

Har ni sett Krisse, kontakta Kerstin på 070-660 45 00

Oliver från Alnö

Hankatten Oliver försvann den 17 mars från sitt hem på Pråmvägen på Alnö. Matte skriver:

Hej!
Vår lilla katt Oliver på 10månader har rymt ut från vårt hem och ej setts till trots flera eftersökningar och efterlysningar. Oliver är inte van vid att vara ute. Han har grå långhårig päls med vita tecken. Liten i kroppen. Han har svårt att jama och har en svag röst. Hittelön erbjuds
.”

Har ni sett Oliver, kontakta Isabelle på 073-745 02 98

Runar från Edsåker/Ljustorp

Kastrerade och chipmärkta hankatten Runar försvann runt den 6 mars från sitt hem i Edsåker/Ljustorp. Matte skriver:

Hej vår älskade Runar är försvunnen. Han är kastrerad och chippad. Han hör hemma i Edsåker (Ljustorp) där familjen saknar honom enormt mycket.

Han är orädd av sig (även för fordon) och han är mycket social. Han är van vid att vara ute och utforska närområdet, men han har alltid kommit hem varje dag. Nu har det gått 1 vecka och vi befarar att något rovdjur varit i farten, men vi hoppas att han mirakulöst ska dyka upp här hemma igen. Om någon har sett till honom så vore vi väldigt tacksamma om ni hörde av er.

Har ni sett Runar, kontakta Madeleine på 070-205 26 64

Kent från Bergsåker

Chipmärkta hankatten Kent försvann den 17 januari från sitt hem på Fölvägen 2 i Bergsåker. Kents ägare beskriver honom som folkskygg och han haltar lite på höger bakben.

Har ni sett Kent, kontakta Kaija på 070-350 07 93

Findus från Granlo

Chipmärkta hankatten Findus försvann på natten mellan den 25-26 december från sitt hem i Granlo. Hans familj säger att Findus aldrig är ute längre än en timme annars när det är kallt.

Har ni sett Findus, kontakta Maria oå 070-624 16 78.

Selma från Skönsmon

Kastrerade och chipmärkta honkatten Selma försvann den 22 december från sitt hem på Vapelvägen 10.D i Skönsmon. Matte skriver:

Min Selma, 6 år, är försvunnen sen igår kväll. Hon bor på Vapelvägen 10D. Är aldrig ute mer än ett par minuter nu under vinter, då hon ogillar snö, blåst och kyla. Har någon sett henne? Troligtvis håller hon sig gömd undan vinterkylan och blåsten, eller jag hoppas det. Hon är chippad och kastrerad. Väldigt social och pratglad.

Har ni sett Selma kontakta Pernilla på 070-225 90 10.

Semla från Indal

10-åriga honkatten Semla försvann i juli från sitt hem i Indal. Hennes förra ägare skrev till oss:

hejsan, jag undrar om ni fått in en liten ljus sköldpaddsfärgad katthona eller vill hjälpa mig att göra en efterlysning? flyttade ifrån Krånge i juni och en person i Indal skulle ta hand om min kisse Semla 10 år. Vi kunde tyvärr inte ha katt i vårt nya boende och trodde hon skulle få det bra där med tillgång till utevistelse och mycket kärlek…Fick för några dagar sedan reda på att Semla försvann därifrån redan i början på juli. så jag oroar mig hemskt mycket för vad som kan ha hänt henne.

Har ni sett Selma, skicka ett mail till info@sundsvallsdjurhem.se eller skriv till oss på våran Facebooksida.

Hugo från Skottsund

Kastrerade och chipmärkta hankatten Hugo försvann på morgonen den 14 november från sitt hem på Skottsundsvägen i Skottsund. Ett kännetecken är att han har en liten orange prick i det vita på högra framtassen.

Har ni sett Hugo, kontakta Therés på 070-282 31 44

Ellie från Sundsbruk

Chipmärkta honkatten Ellie försvann den 29 oktober från sitt hem på Januarivägen 13 i Sundsbruk. Matte skriver:

Katten är väldigt nyfiken ock kärvänlig mot alla.Hon är bara ute ett litet tag sen kommer hon in igen så detta är olikt henne! Hon kan ha gått in nått garage eller förråd så snälla titta om ni ser henne

Har ni sett Ellie, kontakta Maria på 073-926 67 68.