Kategoriarkiv: Efterlysningar

Teddy från Alnö

Kaninen Teddy försvann, antingen natten mot 29 juni eller under förmiddagen 29 juni, från sitt hem på Relingsvägen på Alnö.

Har ni sett Teddy, kontakta Camilla på 070-608 78 33

Bosse från Klökan/Birsta

Kastrerade och chipmärkta hankatten Bosse försvann den 4 juni från sitt hem på Klökanvägen 43 i Klökan/Birsta. Han är både inne och utekatt. Väldigt gosig och folkkär.

Har ni sett Bosse, kontakta Ida på 073-040 74 42

Misan från Bosvedjan

Kastrerade honkatten Misan försvann den 4/6 från sitt hem på Jaktfalksvägen 32 i Bosvedjan. Misan är liten till växten och är rakad på ena sidan av magen för hon blev kastrerad för 1 månad sedan. Matte är väldigt orolig då detta inte är likt Misan, hon har aldrig gått långt utan mest legat ute på altanen på en stol och utöver det brukar hon mest varit inne.

Har ni sett Misan, kontakta My på 070-965 81 67

Nelly från Timrå

Honkatten Nelly försvann den 4 juni vid 14-tiden från sitt hem på Mellangatan i Timrå. Hon är 7 månader, vit långhårig med svarta fläckar mellan öronen och har en randig svans.
I nuläget finns ingen bild på Nelly.

Har ni sett Nelly, kontakta Margareta på 070-550 21 19

Zäta från Sundsbruk/Skönvik

Kastrerade hankatten Zäta försvann i slutet på maj från sitt hem på Skönviksvägen i Sundsbruk. Zäta är normalt hemma en sväng varenda dag. Han är en äldre herre och har de senaste åren dragit sig tillbaka och går inga längre rundor.

Har ni sett Zäta kontakta husse på 070-672 97 28

Dompen från Nolby/Kvissleby

Kastrerade och öronmärkta hankatten Dompen försvann den 13 maj från sitt hem på Gamlavägen 63 i Nolby/Kvissleby. Dompen är döv men är mycket pratig och högljudd. Mycket hemkär. Han är skygg för nya bekantskaper så ser man honom bör man ta det varsamt. Vid försvinnandet bar han ett neongult halsband.

Har ni sett Dompen, kontakta Helena på 070-375 06 10

Maja från Nolby/Kvissleby

Kastrerade och chipmärkta honkatten Maja försvann tidigt på morgonen den 26 april från sitt hem på Orionvägen 16 i Nolby/Kvissleby. Maja är 5 år och 7 månader. Hon håller oftast till runt familjens gata och vill ha koll på vart matte är. Hon går inte fram till okända människor hur som helst, är lite skvätten av sig.

Har ni sett Maja, kontakta Katarina på 070-351 52 44

Pysen från Fagervik

2-åriga kastrerade och chipmärkta honkatten Pysen försvann runt 19-tiden den 28 april från sitt hem på Torpgatan 10 i Fagervik. Pysen bär halsband och är van vid att vara ute. Hon brukar dock komma hem flera gånger per dag samt att hon alltid sover inne på natten.Hon är nyfiken av sig men det är inte säkert att en främmande person får klappa eller lyfta upp henne när hon är ute.

Har ni sett Pysen, kontakta Frida på 070-517 69 17 eller Johan på 073-812 58 04

Tage från Västansjö/Kovland

3-åriga kastrerade och chipmärkta hankatten Tage försvann den 28 april runt 17-tiden från sitt hem i Västansjö/Kovland. Tage är väldigt hemmakär och brukar inte vara borta långa stunder. En väldigt social och pratig katt som gärna kelar även med folk han inte känner.

Har ni sett Tage, kontakta Kamilla på 072-200 89 28

Luna från Sundsbruk

Kastrerade och chipmärkta honkatten Luna försvann under natten den 21 april från sitt hem på Glasbruksbacken 3 i Sundsbruk. Luna är en skygg gatukatt som bara hunnit bo i sitt hem i ca 2 veckor.
Vid försvinnandet bar hon ett brunt lushalsband på sig. Ett annat tydligt kännetecken är att en bit av hennes höger örontipp fattas.

Har ni sett Luna, kontakta Tony på 070-915 86 40

Trolle från Bredsand

Kastrerade och öronmärkta hankatten Trolle försvann den 13 april från sitt hem i Bredsand. Trolle är långhårig och svart.
I nuläget finns ingen bild på honom.

Har ni sett Trolle, kontakta Petra på 072-869 53 10

Missekus från Sundsbruk

Kastrerade och chipmärkta honkatten Missekus försvann kvällen den 24 mars, alldeles innan stormvädret, från sitt hem på
Nebulosavägen 16 i Sundsbruk. Missekus är brun i grundfärg, ljusbrun mot magen, har vita tassar och svarta ränder från rygg och neråt magen. En typisk ”Europé”.

Har ni sett Missekus, kontakta Reinhold på 070-171 51 68

Mysmys från Bergeforsen/Sandarna

Kastrerade och chipmärkta honkatten Mysmys försvann den 19 mars från sitt hem på Kaptensgatan 5 i Bergeforsen/Sandarna. Mysmys har aldrig varit borta förut, hon är social men kan bli rädd för de hon inte känner.

Har ni sett Mysmys, kontakta Molly på 070-305 99 84

Zelda från Sundsbruk

Kastrerade och chipmärkta honkatten Zelda försvann kvällen den 7 mars från sitt hem på Sandörsbacken 21 i Sundsbruk. Matte skriver:

Hejhej alla, min katt smet ut i måndags kväll klockan 21:15 och har inte kommit hem än. Så jag försöker dela allt om henne på varje sida nu så att de är större chans att hon kommer hem.
Hjälp mig att få hem min bebis.  Hon är rädd för nya människor, bilar och höga ljud
😭😔 ”

Har ni sett Zelda, kontakta Evelina på 070-274 21 02

Ture från Indal

Kastrerade och id-märkta hankatten Ture försvann i början av september 2021 från sitt hem på Stigevägen i Indal. Ture blev efterlyst redan när han försvann men efterlysningen är upplagd på nytt.

Har ni sett Ture, kontakta Marie på 072-384 95 56

Sven från Skönsmon

1-åriga hankatten Sven försvann den 2 mars från sitt hem i Skönsmon. Sven är svart med vita tassar och är även vit på bröstet. Han brukar vara ute och ibland är han borta en natt eller två så det är inte likt honom att vara borta så här länge.

Har ni sett Sven, kontakta Maria på 070-738 48 91

Gordon från Tunadal

Kastrerade och chipmärkta hankatten Gordon försvann för ca.6 veckor sedan, helgen 6-7 november, från sitt hem på Tunadalsvägen i Tunadal.

Har ni sett Gordon, kontakta Johan på 070-296 40 15

Boris från Sidsjö/Sallyhill

Kastrerade och id-märkta norska skogkatten Boris försvann i början av december från sitt hem på Glimmervägen 9 i Sidsjö/Sallyhill. Matte skrev att Boris fått pälsen klippt och att det växt ut lite roligt, så om man ser honom så är det därför pälsen ser ut som den gör.

Har ni sett Boris, kontakta Helena på 076-149 52 02

Blue från Öråker/Birsta

Honkatten Blue försvann den 26 oktober från sitt hem i Öråker/Birsta (alldeles vid Timmervägen). Blue är en innekatt så hon är inte alls van att vara ute. Hon är korthårig svart med en vit fläck under hakan.

Har ni sett Blue, kontakta Ada på 073-313 10 08

Tuffis från Kullsta/Hammarstrand (Ragunda kommun)

Kastrerade och chipmärkta honkatten Tuffis försvann den 4 juli från sitt hem i Kullsta/Hammarstrand (Ragunda kommun). Husse skriver:

Tuffis är skygg, liten, chippad, kastrerad brun och svartrandig bondkatt. Kan ev ha gått mot Krokvåg, Ragunda kommun, där hon är född och bott många år.

Har ni sett Tuffis, kontakta Joel på 073-044 61 29

Lillen från Bosvedjan

Kastrerade hankatten Lillen försvann på kvällen den 2 oktober från sitt hem på Fjällvråksvägen i Bosvedjan. Lillens matte är orolig att han kan ha blivit instängd så hon ber er som bor i området att kolla era utrymmen så som garage, förråd m.m.

Har ni sett Lillen, kontakta Helen på 070-256 03 99

Harry från Bosvedjan/Bydalen

Kastrerade, chipmärkta och öronmärkta hankatten Harry försvann i november 2020 från sitt hem i Bosvedjan/Bydalen. Harry har varit efterlyst tidigare men hans matte ville att vi skulle göra en till. Matte skriver även:

”Grannar såg han i våras smyga omkring i området men kom inte hem.  Han var då fin i pälsen och såg välmående ut  Jag vill bara veta att han har det bra även om han har hittat ett nytt hem.”

Har ni sett Harry, kontakta Lena på 070-219 16 17

Morris från Södermalm/Sundsvall

Kastrerade och chipmärkta hankatten Morris försvann den 3 oktober från sitt hem på Verkmästargatan 15.A i Södermalm/Sundsvall. Morris brukar endast vara ute kortade stunder runt kvarteret. Han är långhårig, mörkgrå, stor och tung. Ett kännetecken är att hans svans är kortare än normalt. Morris är även mycket snäll och orädd.

Har ni sett Morris, kontakta Anna på 070-277 24 54

Charlie från Njurunda

Kastrerade, öronmärkta och chipmärkta hankatten Charlie försvann den 1 september på förmiddagen från sitt hem på Solbergsvägen 56 i Njurunda. Familjen hade dörren öppen som vanligt och Charlie brukar komma och gå under dagen för att äta eller få gos. Han kom aldrig tillbaka den morgonen efter att han gått ut.

Har ni sett Charlie, kontakta Anna-Karin på 072-565 81 55

Selma från Nordansjö/Kovland

Honkatten Selma försvann i slutet på augusti från sitt hem i Nordansjö/Kovland. Matte skriver:

Hej
Min katt Selma  har varit bort i 2 veckor nu :(  💕 Hon är dräktig på bilden men är inte det nu. Hon kommer alltid hem varje kväll och flera gånger om dagen så inte alls lik henne att vara bort så här länge :(

Har ni sett Selma, kontakta Jonna på 072-718 07 01

Vilda från Sundsbruk

Kastrerade och chipmärkta honkatten Vilda försvann i början av augusti från sitt hem på Västlandsvägen 19 i Sundsbruk. Hon är social av sig och söker sig gärna till folk. Tyvärr finns ingen bild på Vilda i nuläget men hon är gråbrunspräcklig med gula ögon.

Har ni sett Vilda, kontakta Kurt på 070-294 77 32

Kandy från Alnö

Honkatten Kandy försvann den 1 september från sitt hem i Säter 123 på Alnö. Matte skriver:

Vår finaste katt Kandy har nu varit borta i två dygn och här hemma väntar hennes två små kattungar på henne 😢😥 Hon har inte avvikt från deras sida mer än att göra sina behov och nu är hon spårlöst borta. Bor du runt Säter 123, snälla – titta i era förråd eller på annan plats där hon kan ha blivit inlåst.

Har ni sett Kandy, kontakta Catarina på 070-539 90 10

3.st duvor från Sundsvall

Vi efterlyser 3 duvor som har försvunnit i Sundsvall. Duvorna är ringmärkta och på dom finns ägarens för och efternamn. Ägaren, som heter Zamo, har under sommaren tränat sina duvor och dom har varit ute och flugit i några timmar och sedan kommit tillbaka hem. Dagen dom försvann säger Zamo själv att han gjorde en missbedömning då han släppte ut dom runt kl.20 på kvällen och tänkte inte att hösten är i antågande och det blir mörkare fortare vilket antagligen har försvårat det för duvorna att hitta hem igen.

Har ni sett duvorna, kontakta Zamo på 070-987 66 86

Trazzel från Södermalm/Sundsvall

Kastrerade och chipmärkta hankatten Trazzel försvann den 23 augusti från sitt hem i Södermalm/Sundsvall. Matte skriver att Trazzel försvann i samband med att brandkåren kom igår så han är nog väldigt rädd nu.

Har ni sett Trazzel, kontakta Valencia på 076-321 51 51