Nova från Hemmanet

Chipmärkta honkatten Nova försvann 19 december vid 16-tiden från sitt hem Alvägen 15 i Hemmanet. Nova gick ut och är saknad sen den dess. Hon brukar bara vara ute korta stunder vintertid. Familjen har lagt ut efterlysning på olika sidor och en id-hund har sökt efter henne. Hon är chippad och reggad. Det röda halsbandet är hittat så hon saknar det nu.
Hon är otroligt saknad av sin familj.

Har ni sett Nova, kontakta Annette 070-170 90 05Svea från Bosvedjan

Kastrerade och chipmärkta honkatten Svea försvann 4 december från sitt hem i Bosvedjan. Hon brukar bara gå kortare stunder ute nu när vintern kommit. Hon kommer alltid hem på kvällen men nu har familjen inte sett henne på flera dagar och dom är rädd att hon kan vara instängd eller att någon tagit in henne. Hon är liten i växten och många tror att hon är yngre än vad hon är. Inte speciellt intresserad av främmande människor, men hon lyssnar till sitt namn. Hon brukar oftast bara hålla sig i närheten av Bågevägen/Källvägen.

Har ni sett Svea, kontakta Lena på 070-855 57 86


Torsten från Södermalm/Sundsvall

Kastrerade och öronmärkta hankatten Torsten försvann 26 november från sitt hem på Nygatan 29 i Södermalm/Sundsvall. Torsten är just nu utan halsband. Han är en lugn nyfiken sällskapssjuk kille som gärna följer efter människan och kommer fram och hälsar, han är väldigt mysig katt som gärna är upp i när man ska äta mat och sova. Torsten utforskar gärna nya miljöer som källarförråd och tvättstuga, så ni som bor i området får gärna kolla era utrymmen ifall han skulle råkat blivit instängd någonstans.

Har ni sett Torsten, kontakta Robert på 076-213 54 42Lisa från Korsta

Kastrerade honkatten Lisa försvann någon gång under kvällen 1 november från sitt hem på Klippgatan 30 i Korsta (uppe på Korsta berget.) Lisa är rätt liten honkatt på strax över ett år. Hon är svart/mörkbrun och har en vit liten fläck vid halsen/hakan.

Har ni sett Lisa, kontakta Tuva på 072-181 22 94

Sixten från Östermalm/Sundsvall

Kastrerade hankatten Sixten försvann från sitt hem på Rebetskygatan i Östermalm/Sundsvall. Sixten har varit borta ett tag nu. Han brukar ge sig ut på längre och även kortare vandringar men dyker alltid upp igen, men nu har det gått längre tid än vanligt för honom att komma hem. Sixten är tillgiven och tycker om människor.

Har ni sett Sixten, kontakta Lotta på 070-343 25 54


Sillen från Södermalm/Sundsvall

Kastrerade och chipmärkta hankatten Sillen försvann 17 september från sitt hem på Södermalmsgatan 45 i Södermalm/Sundsvall. Sillen är utekatt men går aldrig särskilt långt. Troligtvis blev han skrämd av byggjobb med att renovera fasaden på huset. Han är fläckvis rakad pga tovor.
Sillens ägare är funktionshindrad och sitter stundvis i rullstol, han har assistenter så mamma Siw sköter kontakten.

Har ni sett Sillen, kontakta Siw på 070-367 71 24

Zigge från Njurunda

Kastrerade och chipmärkta hankatten Zigge försvann kvällen 29 augusti från sitt hem i Solberg, Njurunda. Han är en väldigt skygg och rädd katt och går inte fram till främlingar. Han har korta ben och en riktig kastratmage.

Har ni sett Zigge, kontakta Åsa på 073-044 76 91


Lisa från Östermalm

Kastrerade och öronmärkta honkatten Lisa försvann 17 augusti från sitt hem i Östermalm. Lisa och hennes husse var på promenad vid ”grevebäcksskogen” och det var då som hon tyvärr försvann.

Har ni sett Lisa, kontakta Roger på 072-504 18 63


Selamine från Sundsbruk

Honkatten Selamine försvann 23 augusti från Sundsvägen 4 i Sundsbruk. Selamine var hos kattvakten och är nu försvunnen. Hon är 11 år gammal och skygg, så ser man henne bör man ta det varsamt.

Har ni sett Selamine, kontakta Therese på 072-253 48 82


Jane från Östermalm/Sundsvall

Kastrerade och chipmärkta honkatten Jane försvann 8 augusti från sitt hem på Vintergatan 16 i Östermalm/Sundsvall. Jane är ganska skygg men kan lockas av något gott såsom skinka eller godis. Vid försvinnandet bar hon ett lila halsband.

Har ni sett Jane, kontakta Johanna på 070-648 66 07
Ärtan med ungar från Knävland/Selånger

Chipmärkta honkatten Ärtan och hennes 2 kattungar försvann kvällen mellan 13-14 juli från sitt hem i Knävland/Selånger. Ärtan och ungarna befann sig 50-100 meter från tomten på sitt revir då två kvinnor plockar upp dessa in i sin bil. En granne upplyste vederbörande om att låta katterna vara då de troligen tillhörde någon, men dom plockade ändå med sig katterna och är sedan dess borta. Ärendet har polisanmälts. Kattmamman Ärtan är mörkspräcklig och har en skada på ena ögat. Kattungarna är honor på 12.veckor, den ena är beige och den andra är trefärgad.

Har ni sett Ärtan och hennes ungar, kontakta Gunilla på  060-564 330Sammy från Njurunda

11-åriga kastrerade och chipmärkta hankatten Sammy försvann 13 juli från Löransvägen 49 i Njurunda. Sammy höll på att omplaceras och hölls inomhus i två veckor, men när han var ute för första gången sprang han iväg ut i skogen utan att komma hem. Sammy bodde förut på Skönsmon och chipmärkningen är fortfarande registrerat på förra ägaren Nils-Erik Hyllengren som den nya familjen har kontakt med. Dom nya ägarna till huset där katten förut bodde (i Skönsmon) är också kontaktade ifall han skulle göra ett försök att vandra ”hem”.

Har ni sett Sammy, kontakta Malin på 073-054 05 12


Sally från Alnö

Kastrerade honkatten Sally försvann 22 juli från sitt hem på Fröstvägen på Alnö. Sally är innekatt som olyckligtvis smet ifrån selen när hon var ute, så hon känner inte till området och är troligtvis väldig skygg och gömmer sig.

Har ni sett Sally, kontakta Tim på 076-048 86 03


Spookie från Laggarberg

Chipmärkta, öronmärkta och kastrerade honkatten Spookie försvann nu under sommaren från sitt hem på Gudmundsbyvägen 20 i Laggarberg. Spookie brukar dra iväg under sommartid på längre turnéer. Familjen har vant sig att inte vara oroliga över hennes strövtåg längre, men nu är det dock så att familjen ska flytta om 2-3 veckor och hon måste därför komma hem tills dess. Hon är svart med beiget spräckel i pälsen, korthårig, liten i storlek trots 8.års ålder, har numera olika färg på ögonen, det ena är mörkbrunt och andra är ljust. Hon har ett silvrigt reflexhalsband på sig med bjällra och id-tub. Om hon har halsbandet kvar på sig dvs.

Har ni sett Spookie, kontakta Emelie på 070-272 52 73


Pelle från Tunadal

Hankatten Pelle försvann 21 juli från sitt hem på Tunadalsvägen 63 i Tunadal. Pelle är grå med vit mage/bröst och en del av huvudet men det som utmärker honom mest är att han har som en knorr istället för svans. Han har inget halsband då han fastnat en gång ute och är därefter utan. Kan hända att han kommer på tillrop (Pelle). Ägarna ber er som bor i området att kolla era utrymmen så som garage, förråd m.m ifall han skulle råkat blivit instängd.

Har ni sett Pelle, kontakta Josefina på 072-576 61 52 eller Linus på 070-773 22 51Aki från Viksjö

Hankatten Aki försvann 1 juli från sitt hem i Viksjö. Aki var hemlös när familjen bestämde sig för att ta hand om honom. Tyvärr kom han ut av misstag och försvann. Han är en stor kille och lite blyg men är väldigt snäll. Familjens perser saknar sin vän och dom skulle bli väldigt glada över att få hem sin fina kille igen.

Har ni sett Aki, kontakta Dorthea eller Jari på 072-283 13 92


Lexi från Södermalm/Sundsvall

Kastrerade honkatten Lexi försvann 8 juli från sitt hem på Majorsgatan i Södermalm/Sundsvall. Lexi är van att vara ute, men brukar inte vara borta så länge. Är skygg för okända. Flerfärgad brun långhårig med yvig svans, vit på hakan, bröstet och tassar.

Har ni sett Lexi, kontakta Linda på 070-251 70 20


Rut från Nora, Kovland

Honkatten Rut (även kallad Rutan) försvann för ca.1 månad sedan från sitt hem i Nora, Kovland. Rut är en omplaceringskatt och bodde tidigare i Lövsätt, Kovland så kanske har hon vandrat dit.

Har ni sett Rut, kontakta Sara på 072-203 90 77


Drutten från Timrå

Kastrerade hankatten Drutten försvann för ca.1,5 vecka sedan (i början av juni) från sitt hem på Mellangatan 32 i Timrå. Drutten verkar ha som årlig sommarrutin att rymma. Nu har han klämt sig igenom en smal öppning i balkongfönstret som matte aldrig trodde han skulle ta sig igenom. Drutten är skygg av sig så ser man honom bör man ta det varsamt. Han är grå med vit bruten bläs, vitt bröst och vita tassar.

Har ni sett Drutten, kontakta Isabelle på 076-133 60 27


Maya från Sörberge

15-månader gamla honkatten Maya försvann 13 juni från sitt hem på Krossvägen i Sörberge. Maya är väldigt social och kelig. Hon brukar aldrig gå långt hemifrån så familjen är rädd för att hon råkat bli instängd i något garage/förråd eller liknande, så ni som bor i området får gärna kolla era utrymmen. Vid försvinnandet bar hon ett vitt och rosa halsband med en liten plinga på.

Har ni sett Maya, kontakta Helena på 070-304 37 94
Jojo från Granlo

Nymfparakiten Jojo (engelskt utlåtande) försvann 8 juni kl.18:00 från sitt hem på Västravägen 80 i Granlo. Jojo hördes senast på söndag morgon då familjen hörde hans läte från skogen nära ett dagis i området. Han kan bara prata persiska men reagerar på sitt namn.

Har ni sett Jojo, kontakta Hamideh 076-230 67 89

OBS! Det är inte Jojo på bilden!


Katten Teodor försvunnen i Strömsund

Hankatten Teodor försvann 7 juni i Strömsund då han rymde från en husbil. Det finns ingen bild på Teodor just nu. Han är mest svart, svart nos och är lite vit på framtassar, under hakan på magen och baktassarna. Vid försvinnandet bar han ett svart halsband med strasspärlor.

Har ni sett Teodor, kontakta Eva på 070-330 09 22Charlie från Hamre (mellan Njurunda och Sörfors)

Kastrerade och chipmärkta hankatten Charlie försvann 19 maj från sitt hem i Hamre (ligger mellan Njurunda och Sörfors). Charlie är 10 månader och har nyligen börjat vara ute och brukar stanna på gården. Senast någon såg honom var mitt på dagen och då var han ute på gården och lekte. Han är lite rädd för främmande människor, så ser man honom bör man ta det varsamt. Vid försvinnandet bar han ett grått reflexhalsband.

Har ni sett Charlie, kontakta My på 073-181 01 40


Ozzy från Bredsand

Kastrerade och chipmärkta hankatten Ozzy försvann 23 maj från sitt hem på Nyponstigen 10 i Bredsand. Han har aldrig försvunnit tidigare så familjen är mycket oroliga. Ozzy är en chokladfärgad burma som är liten och nätt i växten. Han är en försiktig kille som kanske inte är så lätt att närma sig. Vid försvinnandet hade han ett svart halsband med strass och ett blått hjärta med namn och telefonnummer.

Har ni sett Ozzy, kontakta Ewa på 070-834 32 44


Zorro från Kvissleby

2-åriga kastrerade och chipmärkta hankatten Zorro försvann 5 maj från sitt hem på Högbovägen i Kvissleby. Zorro är semilånghårig, har brunsvart päls med lite grått bak på ryggen och svart nos. Han är bror till den andra katten (Ziggy) på bilden och de är väldigt lik varandra. Familjen ber er att hålla utkik efter Zorro i Njurunda, Kvissleby, Juniskär, Skottsund, Nyland.

Har ni sett Zorro, kontakta Helena eller Ihana på 072-852 68 78 eller 073-046 76 97Smilla från Sundsvall

Chipmärkta honkatten Smilla försvann 30 april från sitt hem på Gränsgatan 4 i Sundsvall. Smilla är en halv-bengal och har gul mage med svart fläckar. Vid försvinnandet bar hon ett halsband.

Har ni sett Smilla, kontakta Viktoria på 073-529 39 03


Lucy från Sidsjön

Kastrerade och chipmärkta honkatten Lucy försvann 28 april på kvällen från sitt hem på Hakon Ahlbergs väg i Sidsjön.

Har ni sett Lucy, kontakta Alexander på 070-262 34 02

UPPDATERING 8/5:
Lucy har troligen synts till igår vid Byggmästargatan 10. Ser ni henne kontakta ägaren på en gång!