Kategoriarkiv: ? Efterlysningar

Nemo från Bergsåker

Kastrerade och id-märkta hankatten Nemo försvann på kvällen 1 oktober från sitt hem på Betselvägen i Bergsåker. Nemo är skygg för främmande så ser man honom får man ta det varsamt. Ni som bor i området får gärna kolla era utrymmen så som förråd, garage m.m ifall han råkat blivit instängd.

Har ni sett Nemo, kontakta Caroline på 070-415 11 63

Ralf från Sidsjö

Hankatten Ralf försvann från sitt hem på Hakon Ahlbergs väg i Sidsjö. Ralf är en väldigt kelig och social kisse och det är inte likt honom att vara försvunnen.

Har ni sett Ralf, kontakta Alexander på 070-262 34 02

Juni från Granloholm

Kastrerde och chipmärkta honkatten Juni försvann 7 oktober från sitt hem på Vänersborgsvägen 3 i Granloholm. Juni är egentligen innekatt som lyckats smita ut och har inte kommit hem än.

Har ni sett Juni, kontakta Isa på 073-397 93 81

Wille från Bergeforsen

Hankatten Wille försvann 9 september från sitt hem på Sandarnavägen 8 i Bergeforsen. Matte skriver:

”Vi flytta från Sandarnavägen, 11 september. den 9 september rymde Wille ut, han är en okasteerad (som vi tänkt kastrera efter flytten) inne katt på 1år, dom 2 gånger innan han har rymt ut har han då också varit jätte skygg även för oss och svår att fånga in, varit tillbaka dagligen ifrån början och leta han sist jag såg han var 20 september men har hört av andra i området som sett han i början av oktober, Wille är mestadels vit men svart fläck/fläckar på ryggen och huvuder och vill så gärna få hem han❤”

Har ni sett Wille, kontakta Karolina på 070-254 15 14

Inez och Esther från Sörfors/Matfors

Chipmärkta honkatterna Inez och Esther har försvunnit från hemmet i Sörfors/Matfors. Inez och Esther är innekatter men olyckligtvis smet dom ut när matte vädrade på övervåningen. Dom kan ha tagit skydd från regnet så ni som bor i området får gärna kolla era utrymmen så som garage, förråd m.m.

Har ni sett Inez och Esther, kontakta Ingela på 070-203 42 12

Staffan från Maj/Njurunda

Hankatten Staffan försvann 21 september från sitt hem på Maj 222 i Njurunda. Matte skriver:

”Vi är så otroligt orolig över vad som har hänt våran lilla älskling.
Vi vet inte om vildkatterna här i området jagat bort honom härifrån (vi är ganska nyligen inflyttad här) eller om han gått vilse eller blivit instängd någon stans alternativt försökt gå hem till våran förra bostad. Eller ännu värre blivit påkörd 🤷‍♀️😢
Vädjar till alla i området kring Maj att kolla sina förråd/garage etc om han blivit instängd eller om han irrar omkring någon stans?”

Har ni sett Staffan, kontakta Caroline på 072-234 64 97

Lola från Söråker

Kastrerade och öronmärkta honkatten Lola försvann 30 september från sitt hem i Duved 201, Söråker. Lola är en 10 år gammal sköldpaddsfärgad utekatt som alltid har hållit sig nära hemmet och dykt upp när man ropat på henne. Det här är första gången hon försvinner och familjen är jätteoroliga över vad som kan ha hänt. Hon är lite fluffigare nu än på bilden då hon redan fått sin vinterpäls.

Har ni sett Lola, kontakta Isabelle på 073-655 93 44

Monster från Ljungaverk

Hankatten Monster försvann 20 September från sitt hem på Villagatan 5 i Ljungaverk. Monster brukar lyssna till ”mammas” och när man mjaua åt honom, inte säkert med främlingar dock. Ser man honom så kan man försöka locka på han men går man emot han så sticker han. Vid försvinnandet bar han ett rött reflex halsband med plinga på.

Har ni sett Monster, kontakta Emelie på 070-727 95 44

Ozzy från Hemmanet/Kvissleby

Kastrerade och chipmärkta somali-hannen Ozzy försvann 17 september från sitt hem på Häggvägen på Hemmanet i Kvissleby. Ozzy brukar inte vara borta längre än över natten men brukar kunna följa med familjen på långa promenader. Han är väldigt social och snäll men efter att ha förlorat sin livskamrat har han uppträtt lite stressad. Familjen har anmält honom försvunnen hos polisen och lagt ut en efterlysning i en lokal Facebook sida.

Har ni sett Ozzy, kontakta Josefine på 070-372 87 70

Zigge från Södermalm/Sundsvall

Kastrerade och chipmärkta hankatten Zigge försvann 13 september från sitt hem på Gränsgatan 39 i Södermalm/Sundsvall. Zigge är halv ragdoll, mycket social och sällskaplig. Han brukar inte vara borta längre stunder så detta är inte likt honom.

Har ni sett Zigge, kontakta Anna på 070-676 14 49

Findus från Maj/Njurunda

Kastrerade hankatten Findus försvann 8 september från sitt hem i Maj 256, Njurunda. Findus har lite överbett, är lite överviktig och har ett litet sår på baktassen mellan tårna. Han lyssnar när man ropar ”Fidde” och ”Ninnus”.

Har ni sett Findus, kontakta My på 070-280 83 80

Enya från Alnö

Kastrerade och chipmärkta honkatten Enya försvann på eftermiddagen 1 september från sitt hem på Raholmsvägen på Alnö. Hon brukar alltid komma hem på kvällen.

Har ni sett Enya, kontakta Kristina på 070-563 60 77

Sigge från Södermalm/Sundsvall

3-åriga hankatten Sigge försvann 1 september från sitt hem på Fänriksgatan 6.B vid höglundaskolan i Södermalm/Sundsvall. Familjen har precis flyttat dit och i samband med det så försvann Sigge tyvärr. Sigge är innekatt egentligen men fick vara ute lite lite på förra stället familjen bodde på och då höll han sig bara på gården då han är rädd för bilar och andra höga ljud. Han är väldigt pratig och mysig i vanliga fall men är nog ganska rädd nu. Vid försvinnandet bar han ett turkost reflexhalsband. Matte skriver även:

”Både jag och dottern gråter för det här och tror inte han skulle klara sig ute såhär länge. Han är säkert livrädd nu. Vi vill bara ha hem han. ?? ”

Har ni sett Sigge, kontakta Eva på 076-771 58 64 eller 070-522 15 84

Lovis från Sundsvall/Södermalm

Chipmärkta honkatten Lovis försvann 10 augusti från BoKlok på Granmodalsgatan i Sundsvall/Södermalm. Lovis är van att vara ute, men brukar komma hem på kvällen. I normala fall en nyfiken och social katt. Hon är ganska liten och har bruna stänk i pälsen. Vid försvinnandet bar hon ett halsband med grått mönster och en röd lapp.

Har ni sett Lovis, kontakta Marie på 076-146 98 50

Selma från Tunbyn

Kastrerade och chipmärkta honkatten Selma försvann 17 augusti från sitt hem på Krokforsvägen i Tunbyn. Selma brukar hålla sig runt familjens tomt och vill komma in flera gånger per dag, men har nu inte setts på drygt en vecka. Vid försvinnandet bar hon ett reflexhalsband.

Har ni sett Selma, kontakta Julia på 070-295 05 88

Chilli från Skönsmon

Chipmärkta hankatten Chilli försvann 14 augusti från sitt hem i Skönsmon. Chilli är väldigt social och pratar mycket. Familjen tror att han kan ha gått in nånstans eller hoppat in i nån bil om dörren stått öppen då han är så nyfiken och social. Vid försvinnandet bar han ett halsband med mattes telefonnummer.

Har ni sett Chilli, kontakta Birgitta på 070-271 08 72

Mini från Granloholm

Kastrerade hankatten Mini försvann 4 augusti från sitt hem på Uppsalavägen i Granloholm. Han är en kelvänlig katt på 7 år som är grå med bruna inslag på magen.

Har ni sett Mini, kontakta Jennifer på 070-446 14 62

Foxy från Västanå/Kommungränsen Timrå/Härnösand

Kastrerade honkatten Foxy försvann 19 juli från sitt hem i Västanå/Kommungränsen Timrå/Härnösand. Foxy är väldigt social, lystrar till sitt namn och gillar bilar så matte säger att risken finns att hon kan ha följt med någon, hon gillar dock inte andra katter. Hon är inte id-märkt men matte har foton på en av tassarna så hon kan känna igen Foxy om hon på något sätt skulle vara sig olik.

Har ni sett Foxy, kontakta Ingrid-Zizilia på 073-268 56 37

Trixie från Ortviken

Honkatten Trixie försvann 6 juli vid 18-tiden från sitt hem på Granbacken 12 i Ortviken. Trixie är en skygg liten tjej på 10 år som annars inte brukar vara borta längre än 12 timmar innan hon vill in och äta/sova. Matte börjar misstänka att Trixie blivit instängd i någons garage/källare/uterum och börjar bli riktigt orolig för henne. Hon drar sig helst undan från främmande röster så är hon inlåst någonstans så sitter hon förmodligen längst in i något hörn och trycker helt tyst. Vi och matte ber alla er som bor i närheten att verkligen kolla igenom sina utrymmen grundligt och om möjligt lämna utgångar öppna så hon i egen takt kan lämna stället och komma hem.

Har ni sett Trixie, kontakta Annie på 073-060 23 13

Lillan från Timrådalen/Timrå

3-åriga kastrerade och chipmärkta honkatten Lillan försvann 2 juli efter kl 01.00 från sitt hem på Torsgatan 7 i Timrådalen/Timrå. Vid försvinnandet bar Lillan ett halsband, men matte tror att halsbandet mycket väl kan vara borta då hon tappar det rätt ofta.

Har ni sett Lillan, kontakta Lena på 070-591 70 98 eller 070-628 95 31

Sheikah från Hällingen 102, Holm

Kastrerade, öronmärkta och chipmärkta honkatten Sheikah försvann i början på juni från sitt hem i Hällingen 102 i Holm. Matte tror att hon kan vara i skogen runt Hällingen eller Österström så ni som rör er i dom områdena får gärna hålla lite extra koll. Sheikah är antisocial och håller avstånd. Om hon sitter i ett träd så kommer hon jama men annars är hon tyst av sig.

Har ni sett Sheikah, kontakta Kajsa på 070-616 85 33

Maja från Alnö

Chipmärkta honkatten Maja försvann 30 juni från sitt hem på Färjevägen 65 på Alnö. Maja är ganska liten till kroppen och kan vara lite skygg när hon är ute. Brukar hålla sig i närområdet och kommer normalt hem efter någons timmes utevistelse eller när familjen ropar på henne. Matte tror att Maja blivit rädd för åskan som härjade igår och att hon gömt sig någonstans, så ni som bor i området får gärna kolla era utrymmen så som garage, förråd m.m.

Har ni sett Maja, kontakta Hilda på 070-583 94 43

Santiano från Granlo

Kastrerade, öronmärkta och chipmärkta hankatten Santiano (kallas även Stora Grå) försvann på kvällen 26 juni från sitt hem på Lundbovägen 5 i Granlo. Santiano är en Norsk skogkatt, hans päls är grå och lite randig. Mycket social, matte tror att han kanske blivit instängd någonstans så ni som bor i området får gärna kolla era utrymmen så som garage, förråd m.m. Santiano brukar ha ett halsband med tel-nr men tappar det ibland så det är inte säkert att han fortfarande ha det på sig.

Har ni sett Santiano, kontakta Lena på 070-642 62 13

Sluggo från Östermalm, Sundsvall

Kastrerade och öronmärkta hankatten Sluggo försvan på morgonen 26 juni från sitt hem på Vallgatan 28 i Östermalm, Sundsvall. Sluggo är 18 år gammal, 6 kilo tung och brukar vara ute på nätterna och mest röra sig i närområdet.

Har ni sett Sluggo, kontakta Ewa på 070-237 36 50

Fisk från Söderåsen

Kastrerade och chipmärkta hankatten Fisk försvann 14 juni från sitt hem i Söderåsen 140. Han blev oturligt nog bortskämd av en hund. Han är mörkgrå med ljusgråa tassar, samt gula ögon.

Har ni sett Fisk, kontakta Brittmari på 076-140 34 44

Mollsan från Sidsjön

Kastrerade och öronmärkta honkatten Mollsan försvann 18 juni från sitt hem på Sågbyggargatan i Sidsjön. Hon brukar alltid komma in för att äta mat varje dag men har nu inte synts till. Mollsan är skygg så om man ser henne ta kontakt med matte Liz.
Matte och husse är även oroliga att hon har blivit instängd i något garage eller förråd så ni som bor i området får gärna kolla era utrymmen.

Har ni sett Mollsan, kontakta Liz på 070-509 90 86

Whiskey från Sidsjön

Kastrerade hankatten Whiskey försvann 18 juni tidigt på morgonen från sitt hem på Paviljongvägen i Sidsjön. Han är inte utekatt utan smet ut av en olycka. Han är grå och vit och saknar halva örat.

Har ni sett Whiskey, kontakta Julia på 072-570 58 54

Nugget från Lucksta/Matfors

Kastrerade och chipmärkta hankatten Nugget försvann 24 maj från sitt hem på Kullenvägen i Lucksta/Matfors. Han har aldrig tidigare varit borta mer än en dag.

Har ni sett Nugget, kontakta Anneli på 070-582 02 92

Fisk från Söderåsen/Vattjom

Kastrerade och chipmärkta hankatten Fisk försvann 31 maj från sitt hem på Söderåsen 140/Vattjom. Lyssnar till namnet ”Fisk”. Han är helgrå med ljusgråa tassar och har gula ögon. Matte är tacksam för alla slags upplysningar.

Har ni sett Fisk, kontakta Madeleine på 076-140 34 44

Simba från Bergsåker

Hankatten Simba försvann slutet på april från sitt hem på Tygelvägen i Bergsåker. Simba är en innekatt som smitit ut och är under 1.år gammal så han har inte hunnit bli kastrerad eller chipmärkt än.

Har ni sett Simba, kontakta Katharina på 070-206 91 58

Sanna från Timrå

Kastrerade och öronmärkta honkatten Sanna försvann 27 april från sitt hem i Knipan 922 i Timrå. Sanna är lite halt på vänster bakben och har lite kortare svans. Det är inte likt henne att vara borta så länge då hon är för familjekär, hon har tidigare varit borta 1 dygn.

Har ni sett Sanna, kontakta Jennifer på 070-536 81 79

Tin-tin från Kovland

Kastrerade och öronmärkta hankatten Tin-tin försvann 4 april från sitt hem i Västansjö 192 i Kovland. Hans päls blev rakad för ett litet tag sedan så han är korthårig på vissa partier.

Har ni sett Tin-tin, kontakta David på 070-593 21 73

Benjamin från Kovland

Kastrerade och chipmärkta hankatten Benjamin, även kallad Benny, försvann 30 april från sitt hem på Vålandsvägen i Kovland. Han är knappt 1.år och är ganska ängslig av sig.

Har ni sett Benjamin, kontakta Valentina på 076-809 06 04