Aki från Viksjö

Hankatten Aki försvann 1 juli från sitt hem i Viksjö. Aki var hemlös när familjen bestämde sig för att ta hand om honom. Tyvärr kom han ut av misstag och försvann. Han är en stor kille och lite blyg men är väldigt snäll. Familjens perser saknar sin vän och dom skulle bli väldigt glada över att få hem sin fina kille igen.

Har ni sett Aki, kontakta Dorthea eller Jari på 072-283 13 92


Lexi från Södermalm/Sundsvall

Kastrerade honkatten Lexi försvann 8 juli från sitt hem på Majorsgatan i Södermalm/Sundsvall. Lexi är van att vara ute, men brukar inte vara borta så länge. Är skygg för okända. Flerfärgad brun långhårig med yvig svans, vit på hakan, bröstet och tassar.

Har ni sett Lexi, kontakta Linda på 070-251 70 20


Rut från Nora, Kovland

Honkatten Rut (även kallad Rutan) försvann för ca.1 månad sedan från sitt hem i Nora, Kovland. Rut är en omplaceringskatt och bodde tidigare i Lövsätt, Kovland så kanske har hon vandrat dit.

Har ni sett Rut, kontakta Sara på 072-203 90 77


Drutten från Timrå

Kastrerade hankatten Drutten försvann för ca.1,5 vecka sedan (i början av juni) från sitt hem på Mellangatan 32 i Timrå. Drutten verkar ha som årlig sommarrutin att rymma. Nu har han klämt sig igenom en smal öppning i balkongfönstret som matte aldrig trodde han skulle ta sig igenom. Drutten är skygg av sig så ser man honom bör man ta det varsamt. Han är grå med vit bruten bläs, vitt bröst och vita tassar.

Har ni sett Drutten, kontakta Isabelle på 076-133 60 27


Maya från Sörberge

15-månader gamla honkatten Maya försvann 13 juni från sitt hem på Krossvägen i Sörberge. Maya är väldigt social och kelig. Hon brukar aldrig gå långt hemifrån så familjen är rädd för att hon råkat bli instängd i något garage/förråd eller liknande, så ni som bor i området får gärna kolla era utrymmen. Vid försvinnandet bar hon ett vitt och rosa halsband med en liten plinga på.

Har ni sett Maya, kontakta Helena på 070-304 37 94
Jojo från Granlo

Nymfparakiten Jojo (engelskt utlåtande) försvann 8 juni kl.18:00 från sitt hem på Västravägen 80 i Granlo. Jojo hördes senast på söndag morgon då familjen hörde hans läte från skogen nära ett dagis i området. Han kan bara prata persiska men reagerar på sitt namn.

Har ni sett Jojo, kontakta Hamideh 076-230 67 89

OBS! Det är inte Jojo på bilden!


Katten Teodor försvunnen i Strömsund

Hankatten Teodor försvann 7 juni i Strömsund då han rymde från en husbil. Det finns ingen bild på Teodor just nu. Han är mest svart, svart nos och är lite vit på framtassar, under hakan på magen och baktassarna. Vid försvinnandet bar han ett svart halsband med strasspärlor.

Har ni sett Teodor, kontakta Eva på 070-330 09 22Charlie från Hamre (mellan Njurunda och Sörfors)

Kastrerade och chipmärkta hankatten Charlie försvann 19 maj från sitt hem i Hamre (ligger mellan Njurunda och Sörfors). Charlie är 10 månader och har nyligen börjat vara ute och brukar stanna på gården. Senast någon såg honom var mitt på dagen och då var han ute på gården och lekte. Han är lite rädd för främmande människor, så ser man honom bör man ta det varsamt. Vid försvinnandet bar han ett grått reflexhalsband.

Har ni sett Charlie, kontakta My på 073-181 01 40


Ozzy från Bredsand

Kastrerade och chipmärkta hankatten Ozzy försvann 23 maj från sitt hem på Nyponstigen 10 i Bredsand. Han har aldrig försvunnit tidigare så familjen är mycket oroliga. Ozzy är en chokladfärgad burma som är liten och nätt i växten. Han är en försiktig kille som kanske inte är så lätt att närma sig. Vid försvinnandet hade han ett svart halsband med strass och ett blått hjärta med namn och telefonnummer.

Har ni sett Ozzy, kontakta Ewa på 070-834 32 44


Zorro från Kvissleby

2-åriga kastrerade och chipmärkta hankatten Zorro försvann 5 maj från sitt hem på Högbovägen i Kvissleby. Zorro är semilånghårig, har brunsvart päls med lite grått bak på ryggen och svart nos. Han är bror till den andra katten (Ziggy) på bilden och de är väldigt lik varandra. Familjen ber er att hålla utkik efter Zorro i Njurunda, Kvissleby, Juniskär, Skottsund, Nyland.

Har ni sett Zorro, kontakta Helena eller Ihana på 072-852 68 78 eller 073-046 76 97Disa från Sundsvall

Kastrerade, öronmärkta och chipmärkta honkatten Disa försvann 5 maj från sitt hem på Södra Allén 42 i Sundsvall. Disa var ute med matte på promenad i koppel men lyckades tyvärr slita sig. Kopplet hittades lite senare, så hon har inte det på sig. Disa syntes sedan på parkeringen vid huset någon timme senare, men sprang undan igen.

Har ni sett Disa, kontakta Kristin på 076-831 08 13

Öronmärkningen är tyvärr oregistrerad men det ska fixas snarast!


Smilla från Sundsvall

Chipmärkta honkatten Smilla försvann 30 april från sitt hem på Gränsgatan 4 i Sundsvall. Smilla är en halv-bengal och har gul mage med svart fläckar. Vid försvinnandet bar hon ett halsband.

Har ni sett Smilla, kontakta Viktoria på 073-529 39 03


Lucy från Sidsjön

Kastrerade och chipmärkta honkatten Lucy försvann 28 april på kvällen från sitt hem på Hakon Ahlbergs väg i Sidsjön.

Har ni sett Lucy, kontakta Alexander på 070-262 34 02

UPPDATERING 8/5:
Lucy har troligen synts till igår vid Byggmästargatan 10. Ser ni henne kontakta ägaren på en gång!


Uris från Bergeforsen

2-åriga honkatten Uris försvann för ca.1 vecka sedan från sitt hem på Riibygård i Bergeforsen.
Uris har varit innekatt men nu i vår har hon börjat ta små svängar runt huset. Familjen tror att hon blivit skrämd och irrat bort sig. Hon är liten i kroppen och har extra tår på framtassarna. Uris familj är jätteledsna och skriver att om man ser henne så ring dom omgåend.

Har ni sett Uris, kontakta Viktoria på 070-398 26 68


Ebbe från Njurunda

Chipmärkta tiken Ebbe försvann 23 april från sitt hem på Bergavägen 56 i Njurunda. Ebbe är mycket skygg så om man ser henne ska man bara kontakta ägaren och inte försöka närma sig henne. Hon är anmäld försvunnen hos polisen.

Har ni sett Ebbe, kontakta Caroline 070-372 22 96


Tussan från Sundsvall

Honkatten Tussan försvann 15 april från sitt hem på Södra Järnvägsgatan i Sundsvall. Tussan är egentligen innekatt och väldigt skygg så hon är inte van att vara ute. Ägaren ber er som bor i området att kolla i era utrymmen så som garage, förråd o.s.v ifall hon skulle ha blivit instängd.

Har ni sett Tussan, kontakta ägaren på 073-803 26 43 eller 070-365 83 52


Azlan från Vikarbodarna, Njurunda

Kastrerade och öronmärkta hankatten Azlan försvann 15 april på morgonen från sitt hem i Vikarbodarna, Njurunda. Azlan är väldigt social och orädd så hans matte är rädd han kan ha hoppat in i någon bil. Han är rätt liten i storleken och grå och vit.

Har ni sett Azlan, kontakta Jennie på 072-202 13 80Missi från Bergsåker (Travbanan)

Chipmärkta honkatten Missi försvann 11 december på kvällen från sitt hem vid Bergsåkers travbanan. Missi har varit borta 3 gånger tidigare och varje gång är det någon som tagit in henne. Hon kommer alltid hem vid 19-tiden varje kväll så det är inte likt henne att vara borta såhär länge.

Har ni sett Missi, kontakta Anna på 073-039 50 29


Britten från Ljungaverk

Kastrerade honkatten Britten försvann för ca.en månad sedan från sitt hem på Åkervägen i Ljungaverk. Hon är väldigt saknad av sin familj som vill veta om hon fortfarande är i livet eller i katthimlen.

Har ni sett Britten, kontakta Göran på 072-227 80 36


Chilli från Kvissleby

Kastrerade och chipmärkta honkatten Chilli försvann  9 december någon gång efter kl.20:00 från sitt hem på Krusbärsvägen i Kvissleby. Hon är en liten nätt långhårig sköldpaddsfärgad honkatt med en tydlig ljus fläck på höger framtass. Hon kan vara skygg för okända men är en kelig och gosig katt. Lättskrämd av höga plötsliga (och kanske okända) ljud. Duktig klättrare, ingen fighter utan är nog mer för ”bättre fly än illa fäkta”.

Har ni sett Chilli, kontakta Sanna på 070-884 42 02


Roffe från Sörberge

Kastrerade och chipmärkta hankatten Roffe försvann 3 december på morgonen från sitt hem på Spövägen 11 i Sörberge. Roffe brukar komma hem när familjen ropar på honom på eftermiddagen men inte den här gången. Han är 1.år, lite skygg och det låter som han snarkar när han andas. Han är en korthårig ganska stor kille, beige/vit/orange. Ett kännetecken är hans randiga svans.

Har ni sett Roffe, kontakta Matilda på 070-223 23 34

(Bilden på Roffe är tagen för ca.1 år sedan)


Guidetti från Söråker

Kastrerade och chipmärkta hankatten Guidetti försvann 19 november från sitt hem på Kornellvägen i Söråker. Guidetti gillar inte kyla så därför är det konstigt att han håller sig borta. Dock har han gjort en ”walkabout” tidigare och då var han borta 3 veckor, men det var under sommaren. Vid försvinnandet bar han ett halsband.

Har ni sett Guidetti, kontakta Monica på 073-681 89 03


Maya från Södermalm, Sundsvall

Kastrerade och chipmärkta honkatten Maya försvann 6 november från sitt hem på Rosenborgsgatan 28 på Södermalm, Sundsvall. Maya blev utsläppt vid 16.30-tiden den dagen men kom aldrig in på kvällen eller morgonen/dagen/kvällen efter osv. Väldigt olikt henne och hon brukar alltid komma när familjen ropar hennes namn. Maya har grå/beige långhårig päls och gröna ögon. Hon är social, kelig, busig och brukar gå med på skogspromenader m.m. så det kan vara så att hon följt med någon och inte hittar tillbaka hem.

Har ni sett Maya, kontakta Malin på 076-103 75 23Tusse från Sundsvall

Kastrerade och chipmärkta hankatten Tusse försvann 22 oktober från sitt hem på Sidsjövägen i Sundsvall. Tusse är 7 år, helsvart bondkatt, smal och fin. Vid försvinnandet bar han ett halsband.

Har ni sett Tusse, kontakta Hans på 070-233 43 78


Zuma från Skottsund

Kastrerade och chipmärkta honkatten Zuma försvann 24 oktober från sitt hem i Skottsund. Zuma är 1,5 år (på bilden är hon yngre), liten till växten, svart med vita tecken. Hon har en svart prick på den annars vita hakan. Hon tycker inte om att bli buren, men är annars gosig.

Har ni sett Zuma, kontakta Therese på 070-252 47 78


Alex från Indal

Kastrerade och chipmärkta hankatten Alex försvann runt den 28 oktober från sitt hem på Västloning 111 i Indal. Hans husse har lagt ut en efterlysning i några lokala facebookgrupper, dock utan resultat än så länge.

Har ni sett Alex, kontakta Nicklas på 072-402 51 33


Erik från Bjärme, Kovland

Kastrerade, öronmärkta och chipmärkta hankatten Erik försvann 27 oktober från sitt hem i Bjärme, Kovland. Erik är helt svart, har blank päls och är slank i kroppen. Han är nyfiken och social men ändå reserverad, kommer gärna fram och hälsar men gillar inte att bli buren. Han lyssnar till visslingar då det är så familjen får in honom på kvällen.

Har ni sett Erik, kontakta Louise på 073-816 20 73


Bengan från Gångviken, Sundsbruk

Kastrerade och chipmärkta hankatten Bengan försvann 24 september från sitt hem i Gångviken, Sundsbruk. Bengan är anmäld försvunnen hos polisen och familjen har haft hjälp av idhundar men han är som uppslukad. Han är 1,5 år gammal och rödtigrerad.

Har ni sett Bengan, kontakta Elin på 073-054 19 54