Astrid från Sundsvall

Kastrerade och chipmärkta honkatten Astrid försvann 22 februari från sitt hem på Fridhemsgatan i Sundsvall. Astrid smet tyvärr ut och då familjen är nyinflyttad så känner hon inte till området (men hon är utekatt). Hon är en sköldpaddsfärgad nätt liten hona på 4 år. Kan vara skygg och kommer nog inte fram till okända.

Har ni sett Astrid, kontakta Jenny på 073-068 50 62


Skye från Sidsjön

Honkatten Skye försvann 26 december 2019 från sitt hem på Växthusstigen i Sidsjön. Skye är en rädd katt som oftast gömmer sig från okända personer. Hon är på väg att bli 3 år gammal, hon är grå med svarta ränder och mörkare gröna ögon. Matte tror att Skye kan ha gått vilse i skogen och inte hittat tillbaka hem. Matte säger:

”Jag saknar Skye extremt mycket, hon har varit med mig i bättre och sämre tider. Både jag och hon har varit nära varandra och jag kan inte släppa tanken att hon har bara försvunnit på det viset. Jag skulle göra allt för att se henne igen.”

Har ni sett Skye, kontakta på Elie 072-873 95 30Nova från Hemmanet

Chipmärkta honkatten Nova försvann 19 december vid 16-tiden från sitt hem Alvägen 15 i Hemmanet. Nova gick ut och är saknad sen den dess. Hon brukar bara vara ute korta stunder vintertid. Familjen har lagt ut efterlysning på olika sidor och en id-hund har sökt efter henne. Hon är chippad och reggad. Det röda halsbandet är hittat så hon saknar det nu.
Hon är otroligt saknad av sin familj.

Har ni sett Nova, kontakta Annette 070-170 90 05Svea från Bosvedjan

Kastrerade och chipmärkta honkatten Svea försvann 4 december från sitt hem i Bosvedjan. Hon brukar bara gå kortare stunder ute nu när vintern kommit. Hon kommer alltid hem på kvällen men nu har familjen inte sett henne på flera dagar och dom är rädd att hon kan vara instängd eller att någon tagit in henne. Hon är liten i växten och många tror att hon är yngre än vad hon är. Inte speciellt intresserad av främmande människor, men hon lyssnar till sitt namn. Hon brukar oftast bara hålla sig i närheten av Bågevägen/Källvägen.

Har ni sett Svea, kontakta Lena på 070-855 57 86


Torsten från Södermalm/Sundsvall

Kastrerade och öronmärkta hankatten Torsten försvann 26 november från sitt hem på Nygatan 29 i Södermalm/Sundsvall. Torsten är just nu utan halsband. Han är en lugn nyfiken sällskapssjuk kille som gärna följer efter människan och kommer fram och hälsar, han är väldigt mysig katt som gärna är upp i när man ska äta mat och sova. Torsten utforskar gärna nya miljöer som källarförråd och tvättstuga, så ni som bor i området får gärna kolla era utrymmen ifall han skulle råkat blivit instängd någonstans.

Har ni sett Torsten, kontakta Robert på 076-213 54 42Lisa från Korsta

Kastrerade honkatten Lisa försvann någon gång under kvällen 1 november från sitt hem på Klippgatan 30 i Korsta (uppe på Korsta berget.) Lisa är rätt liten honkatt på strax över ett år. Hon är svart/mörkbrun och har en vit liten fläck vid halsen/hakan.

Har ni sett Lisa, kontakta Tuva på 072-181 22 94

Sixten från Östermalm/Sundsvall

Kastrerade hankatten Sixten försvann från sitt hem på Rebetskygatan i Östermalm/Sundsvall. Sixten har varit borta ett tag nu. Han brukar ge sig ut på längre och även kortare vandringar men dyker alltid upp igen, men nu har det gått längre tid än vanligt för honom att komma hem. Sixten är tillgiven och tycker om människor.

Har ni sett Sixten, kontakta Lotta på 070-343 25 54


Sillen från Södermalm/Sundsvall

Kastrerade och chipmärkta hankatten Sillen försvann 17 september från sitt hem på Södermalmsgatan 45 i Södermalm/Sundsvall. Sillen är utekatt men går aldrig särskilt långt. Troligtvis blev han skrämd av byggjobb med att renovera fasaden på huset. Han är fläckvis rakad pga tovor.
Sillens ägare är funktionshindrad och sitter stundvis i rullstol, han har assistenter så mamma Siw sköter kontakten.

Har ni sett Sillen, kontakta Siw på 070-367 71 24