Bosse

20160831BosseDet här är Bosse. Han hittades i Västansjö/Söråker. Han är en semilånghårig kastrerad hankatt som synts till i området länge. Han är en go och snäll kille men pälsen är i förfärligt skick. Vi önskar att människor som har långhåriga katter som utekatter är disciplinerade med kam och borste så katterna slipper bli i detta skick, det är så smärtsamt för dem.

Uppdatering: Nu har Bosse varit till veterinären för koll. Han är en lite äldre katt på ca 10 år som nu söker ett nytt hem där han får stanna. Han är en sån fin herre och jourhemmet kan inte nog ösa beröm över Bosse. Han är social, ligger gärna tätt intill och sover i sängen med jourmatte. Busar gör han också med sin lilla boll. Han är en helt perfekt katt, hälsar jourmatte, som kommer att göra sin nya ägare mycket lycklig.

Bosse söker ett hem som innekatt eller utekatt i en fin miljö. Han visar inga tecken på att vilja vara ute men uppskattar att ha en balkong att få lyssna på fågelkvitter och jaga en och annan fluga på.

Nu har Bosse flyttat. Han har fått två andra kattkompisar som även de kommer från oss och på somrarna får han vara utekatt på landet. Han sköter sig alldeles perfekt i det nya hemmet så nu hoppas vi att han hittat sitt föralltidhem.