Klara

Denna supermysig kattflicka, som vi kallar Klara, är upphittad på Hällevägen i Kvissleby. Hon har uppehållit sig hos en familj ett tag och sovit på deras altan. Man har kollat efter en id-märkning men tyvärr fanns varken chip eller tatuering i örat. Nu är hon hos oss och vi, likaså familjen som haft henne som gäst, vill nu ta reda på vem som äger denna fina tjej.

Vi söker ett hem som utekatt åt Klara i en lugn miljö, helst lantligt då hon är en mycket social katt som söker kontakt, sådana katter kan ofta komma på vift då de följer efter människor och sen inte hittar hem. Hon kan även gå som innekatt men då kräver hon stor yta och vill som andra katter ha tillgång till frisk luft på en balkong.

Så här skriver jourhusse:

”Hon älskar att bli klappad och är väldigt pratsam och busig. Hon har mycket energi men vet även hur man tar det lugnt. Hon är inte rädd för nya människor, istället går hon fram och låter sig bli klappad utan problem. Hon älskar uppmärksamhet och släpper dig aldrig ur syn, hon vill vara delaktig i allt”

 

TINGAD
Vill du adoptera Klara så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se