Sture

Sture är en omplacering som kom tillsammans med sin syster Stina då familjens situation drastiskt förändras. De har nyss kommit till oss så vi behöver utvärdera dessa två katter mer vad för hem de söker och om de bör gå tillsammans de är 7 år. Vad vi sett hittills är de två gosiga kurrmaskiner med vacker päls som kräver hård disciplin vad gäller pälsvård. De har tidigare varit utekatter så vi tror inte de kommer att vilja vara innekatter i en lägenhet men möjligen i ett hus med möjlighet till utevistelse på tex innätad balkong. Vi återkommer när vi lärt känna dessa två skönheter närmare. Känner man dock att ni har ett boende som skulle kunna passa en/båda katterna så är ni välkomna att skicka in en intresseanmälan.

Intresseanmälan skickas till info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917.