Sture

Sture är en omplacering som kom tillsammans med sin syster Stina då familjens situation drastiskt förändras, Sture är 7 år. De är två gosiga kurrmaskiner med vacker päls som kräver hård disciplin vad gäller pälsvård. De har tidigare varit utekatter så vi tror inte de kommer att vilja vara innekatter i en lägenhet men möjligen i ett hus med möjlighet till utevistelse på tex innätad balkong. De behöver inte gå tillsammans till ett nytt hem.

Så här beskriver jourmatte Sture:

Sture är en ljudlig och självständig herre som verkar tycka om uppmärksamhet när han själv får bestämma. Är han inte nöjd med något så säger han det, vare sig det är att han vill ha mer mat eller att han vill bli buren en liten stund. Han har inget emot att ”prata” för att påkalla din uppmärksamhet. I övrigt så har han ett lugnt temperament.

Intresseanmälan skickas till info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917.

Sture och Stina har nu flyttat tillsammans till ett nytt hem. De kommer att bli utekatter i en fin miljö.