Stina

Stina är en omplacering som kom tillsammans med sin bror Sture då familjens situation drastiskt förändras, de är 7 år. De är två gosiga kurrmaskiner med vacker päls som kräver hård disciplin vad gäller pälsvård. De har tidigare varit utekatter så vi tror inte de kommer att vilja vara innekatter i en lägenhet men möjligen i ett hus med möjlighet till utevistelse på tex innätad balkong. De behöver inte gå tillsammans till ett nytt hem.

Så här beskriver jourmatte Stina:

Stina är en lugn tjej som gillar att bli kliad på magen och har inget emot att bli borstad. Ligger gärna mitt på golvet om det finns en matta så att hon får vara med, men ändå vara självständig. Nyfiken men tystlåten så smyger gärna efter för att kolla vad som görs. Eftersom hon tidigare levt som utekatt så har hon haft tid att öva på sitt smygande och är tydligen en väldigt duktig jägare.

Intresseanmälan skickas till info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917.

Sture och Stina har nu flyttat tillsammans till ett nytt hem. De kommer att bli utekatter i en fin miljö.