Herman

Det här är Herman, han är 9 år.

Herman har varit lite av en följetong hos oss de sista åren. Många har samtalen varit om en svart/vit katt som hänger på stan, dag som natt. Han söker kontakt med människor utanför stans krogar och låter sig villigt klappas och stannar gärna kvar för en liten pratstund med krogarnas gäster. Men stan är ingen bra miljö för en liten katt att vistas i men tyvärr har Herman har fått smak för stadslivet. Han bor på Södermalm men när våren kommer drar han ner över Bergsgatan och sen raka spåret till city. Detta är ett stort problem än om inte Herman verkar inse det och nu har matte insett att detta inte funkar, det är bara en tidsfråga innan han blir påkörd. Så familjen har tagit ett tungt beslut för Hermans bästa och bett oss om hjälp att omplacera honom till en bättre miljö.

Han är en supermysig katt, snäll och gosig. Han älskar barn och funkar även med hundar. Dock är det osäkert vad han tycker om katter, han är inte speciellt förtjust i grannens katt. Vi söker honom ett hem på landet med en trygg närmiljö. Naturligtvis är Herman kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Vill du adoptera ”Disco-Herman” så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se och beskriv det hem du erbjuder samt var du bor. Vi tar endast emot intresseanmälningar via mail.

HERMAN HAR NU FLYTTAT TILL SITT NYA HEM