Olivia

Oliva dök upp hos en familj som uppmärksammade den hungriga lilla flickan och ringde oss. Hon var väldigt tunn i hullet samt hungrig och törstig. Olivia är supergosig så nån borde sakna denna fina katt.

Ingen hörde av sig om Olivia så nu söker vi efter en ny familj till henne!

Olivia är en ca 1 år gammal dam med masterexamen i charm. Hon har svart bälte i gos och möter dig glatt vid dörren med en stark önskan att bli buren i famnen. Närhet är viktigt för Olivia, och gillar du att ha en spinnande katt liggandes på bröstet, så är hon något för dig. Olivia går dit du går, så var beredd på spännande konversationer medan du står och gör dig i ordning i badrummet, lagar frukost eller bara myser i soffan. Det ska finnas plats i sängen för henne, då hon vill hålla uppsikt att du får tillräckligt med sömn. Då hon gärna sitter på balkongen och drömmer om att ligga i gräset och sola, så önskar vi att Olivia får ett hem i en trygg utemiljö utan farlig trafik. Vi vet inte hur hon funkar med andra djur, men hon är en busig tjej som säkert skulle uppskatta en kompanjon. Kort sagt en mycket lättsam katt som är sprängfylld med kärlek!

Vill du ge denna mysboll ett permanent hem, vänligen maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se och skriv då Olivia i rubriken! Givetvis är hon kastrerad, vaccinerad och ID-märkt.

OLIVIA HAR FLYTTAT TILL SITT NYA HEM NU.