Bosse

Det här är Bosse och han söker ett nytt hem.

Bosse är en ung hankatt, söt som en karamell och ett riktigt busunge. Han är en försiktig kille som vill säkerställa att du är snäll innan han visar sitt rätta jag. Väl där så är han busig och kontaktsökande och älskar snälla händer som pysslar med honom.

Vi tror att Bosse vill vara utekatt i ett lugnt och tryggt område, vi sätter inga utekatter i lägenheter eller stora bostadsområden. Ett annat alternativ kan vara innekatt i hus med innätad balkong/ altan  En annan sak vi tror Bosse skulle gilla är en kompis som han kan busa loss med, någon som likt honom gillar hyss och rallyrusningar.

Bosse är kastrerad, vaccinerad och id-märkt

Om du kan ge Bosse det hem han längtar efter så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917

Nu har Bosse flyttat till sin nya familj 😊