Fia-Lisa

TINGAD

Fia-Lisa kom till oss via ett omhändertagande i en annan kommun.

Till en början är Fia-Lisa försiktigt men med en mjuk hand och vänlighet är hon en mysig katt som har stora potential att bli en myskatt hälsar jourmatte. Fia-Lisa är gärna med och håller ett öga på vad man sysslar med. Hon kommer fram och vill bli klappad och kliad med mjuka snälla händer. När jourhemmet får besök så drar hon sig först undan men sen tar nyfikenheten över och hon kommer fram för att kolla läget.

Vi tror Fia-Lisa vill bo ensam utan andra djur, hon verkar vara van det. Möjligen att när hon blir trygg så kan hon bli utekatt i ett lugnt område men annars funkar nog innekatt med lite yta och en balkong att få friskluft på.

 

FIA-LISA HAR FLYTTAT TILL SITT NYA HEM

Vill du adoptera Fia-lisa så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se eller ring 070-5456917 på telefontid.