Gustaf

Gustaf har länge hängt i Färsta Ridhus. Ingen har fått någon riktig kontakt med honom men man kände där att nu i vinter måste han få komma in, inte leva  som hemlös. Han har legat på vår sida länge som upphittad men ingen ägare har gett sig till känna så engagerade hästägare lånade en fälla av oss och han gick in direkt så de kunde ta honom till oss.

Väl inne hos oss visade det sig efter några dagar att detta är en otroligt snäll katt. Han ligger gärna som en bebis på rygg i sin människas famn och bara njuter, finns absolut inget ont i denna fina kille. Dock är han osäker inomhus, vi vet inte vad han bär i sin ryggsäck, kanske har han aldrig varit inomhus, kanske levt som stallkatt, vi vet som sagt inte men han äter och går på lådan och gosar än om han smyger osäkert fram. Vi tror att med tiden kommer han att bli kavatare.

Vi har funderat lite på vad Gustaf skulle behöva för hem och har nog nu landat i att han kanske behöver en snäll kattkompis som kan vägleda honom i livet. En innätad balkong är ett stort plus om han ska vara innekatt, att få känna solen på nosen och jaga en och annan liten fluga och tryggt spana in omgivningen är livskvalitet för en innekatt. Den som adopterar Gustav måste också vara utrustad med tålamod, men vi lovar att han är värd all tid som läggs på honom.

Vill du adoptera Gustaf så maila oss på info@sundsvallsdjurem.se eller ring oss på telefontid, numret är 070-5456917

GUSTAF HAR HITTAT SITT NYA HEM