Chip och Cookie

Dessa killar är ett omhändertagande i en annan kommun av myndighet.

Det här är två myskillar som ÄLSKAR varandra så de måste få fortsätta leva tillsammans. De kan vara lite blyg i början men med tålamod så är de snart varm i kläderna och visar upp sin charm som får vem som helst på fall. De är bara runt året så de är full i bus, upptåg och massor av livslust. Gosiga är de också så de är två små underbara svarta pantrar.

De är båda kastrerade, vaccinerade och id-märkta. Vi söker dem ett hem som innekatter. Som alltid med innekatter vill vi att de får bo på lite större yta och har tillgång till frisk luft genom säkrad balkong.

Vill du adoptera dessa två killar så maila oss på info@sundsvallsdjurhem.se och beskriv det hem du erbjuder dem.

DE HAR NU HITTAT SITT NYA HEM :_)