Filippa

Fillippa har kommit till oss genom ett omhändertagande från en annan kommun.

Hon kom till oss med sin kompis Pelle.

Hon är en ung honkatt, ca 10-12 månader. Busig och gosig, en perfekt kombination. Hon är oblyg och presenterar sig gärna även för de hon inte känner, alla är potentiella lekkamrater, hon är lätt att älska hälsar jourhemmet.

Vi tror att Filippa passar både som innekatt men även utekatt i en trygg och lugn miljö. Hon flyttar nog gärna med sin kompis Pelle vilket vi rekomenderar om man vill ha hennes om innekatt och inte har andra djur, innekatter behöver sällskap av en kattkompis, helst ett sånt här litet busfrö.

Filippa är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Vill du adoptera Filippa så maila oss info@sundsvallsdjurhem

FILIPPA HAR FLYTTAT MED PELLE TILL ETT NYTT HEM