Schack

I ett par år har Schack uppehållit sig i Bjärme, Kovland. Han har annonserats på vår sida ett par ggr och även i gruppen Livets Goda i Kovland men ingen ägare har gett sig tillkänna. Människor har rapporterat att de sett honom vid Kävsta Bron och Solum, Bjärme ligger mellan dessa två ställen och här beslutade han sig tydligen för att stanna tillslut.

Fälla har varit ute väldigt länge och tillslut gick han in efter idogt prövande och lite finurlighet. Först var han skräckslagen och hade full panik när han kom till ett bås i vår katteria men det gick inte många timmar förrän han visade sitt rätta jag, en urgosig och kärleksfull kille, han kan inte få nog av gos. Han trampar, kullrar sig och pussas, hans hängivenhet har inga gränser.

Någon borde äga denna kille som är så trevlig! Äger du eller vet du vem som äger Schack så maila oss på info@sundsvallsdjurhem eller skriv ett pm till oss på vår facebook sida.

SCHACK HAR HITTAT SITT NYA HEM :-)