Hugo

Hugo är en okastrerad och omärkt hankatt upphittad på Krokusvägen i Söråker. Han uppmärksammades av en privatperson som såg att han hade ont i ett framben och skjutsade honom till veterinär.Nu är han hos oss och han har fått hjälp med sitt ben så nu hoppas vi att han snart slipper ha ont mer. Troligast är att han varit i slagsmål och blivit biten, därav en svår infektion. Ett öde många okastrerade katter drabbas av, skador efter slagsmål om revir eller det motsatta könet eller bara för att de är mer benägna att slåss när de är okastrerade. Han har nog vandrat mycket och farit illa för hans öron är sönderfrusna och topparna är på väg att ramla av, ännu en vanlig syn bland fressar, de lever oftast ett hårt liv med många skador på sig själv samt skador de orsakar på andra katter som kommer i deras väg.Men nu är det slut på slagsmål och irrande, nu väntar lata dagar med mycket mat och värme för Hugo, det är han verkligen värd .Han är en snäll och tillgiven katt som vi nu kollar om det finns en ägare som vill ha igen honom

Äger du eller vet du vem som äger honom så skicka oss ett PM eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se