Rosa

rosa20150906Rosa kom till oss via ett omhändertagande, hon hade då tre små nyfödda kattungar, Vide, Viggo och Viola. När kattungarna blivit 12 veckor (16 oktober) och fått flytta till sina nya hem vill även Rosa få ett eget hem. Hon är en busig mamma som gärna stjäl sina ungars leksaker och leker med dom själv :) Hon är en vänlig tös som själv vill välja när hon vill ha gos, precis så självständig som en katt ska vara. När hon flyttar kommer hon att vara kastrerad, vaccinerad och öronmärkt och vi får även en åldersbedömning på henne när hon kastreras. Rosa är van andra djur så hon kan nog uppskatta en kompis.

Nu har vackra Rosas kull flyttat till sina egna hem och Rosa har blivit kastrerad, vaccinerad och öronmärkt. Hon har nu fått ett eget hem som innekatt där hon kommer att må som en prinsessa :)