Tusstuss från Söråker

Kastrerade och chipmärkta hankatten Tusstuss försvann den 13 maj från sitt hem på Duvedsvägen 20 i Söråker. Vi fick ett meddelande skickat till oss om Tusstuss försvinnande från Diana på Klingerfjärdens KattHotell, såhär skrev hon:

Hej! En kunds katt har varit borta sedan lördag kväll. Det är en äldre tant utan mycket dator kunskap och sociala media. Hon har inte heller epost så det gick inte att annonsera via formuläret. Hoppas det är ok om jag skriver här?

Tusstuss är en ung kastrerad och chippad herre. Svart/vit och något knubbig. Han var ute med matte i lördags kväll medans matte krattade men sedan har inte setts till.

Om matte inte går att nå kan någon absolut ringa mig.

Har ni sett Tusstuss, kontakta matte Lena på 070- 326 14 20 eller Diana på 073-848 15 81