Chico från Örnen/Timrå

Kastrerade hankatten Chico försvann den 19 oktober från sitt hem på Kungsvägen i Örnen/Timrå. Matte skriver:

HITTELÖN: 500:-
Hej! Min katt Chico som är 16,5 år gammal har inte kommit hem sen onsdag kväll 19:30. Vi bor i Timrå, Kungsvägen/Örnen
Andra har sett Chico runt 22 tiden samma kväll fram till 05.45 torsdag morgon. Vi i hushållet har gått runt i hela området och letat efter honom, gjort ljud med matskålar och ropat. Lyst med ficklampor och kollat in i buskar m.fl. Vi har gått till de platserna vi har sett han befinna sig på men inte ett ljud eller spår från han.

Det här är inte likt Chico då han är en punktlig katt som vet när det är dags för lunch och middag. Han sover alltid hemma under natten och går mest ut för en promenad i området. Därför är det märkligt att han inte kommer fram trots att grannar sett honom.

Han är en jättesnäll katt och tuff, inte alls rädd för något! Bra hälsa, kastrerad och nyligen vaccinerad. Vi bor på bottenvåningen så han har alltid nära hem. Vad som än har hänt, vare sig han är vid liv eller ej så vill vi ha hem Chico och vi hoppas ni kan hålla utkik efter honom. Kanske har han tappat minne och gått vilse? Vi är extremt oroliga då han är gammal, vi saknar han jättemycket.

Om ni skulle få syn på honom, ring direkt oavsett tid för vi kommer direkt! Om vi inte svarar, sms:a så ser vi på en gång. Tack!

Har ni sett Chico, kontakta Nathalie på 070-980 82 40 eller 076-780 65 68