Coco från Sundsvall

Chipmärkta hankatten Coco försvann den 26 juli från sitt hem på Dalgatan 2.D i Sundsvall. Matte skriver:

”Vi  bor på Dalgatan 2D här i Sundsvall och bor i  en lägenhet på  första våning. Vi tror att han hade hoppat ur balkongen och jagat fåglar och flugor igen. Ja, han har gjort det förut men han kom tillbaka efter några timmar man har ropat på honom. Vi  har försökt och ropa på  honom igår och leta runt området men hittade inte honom och han har inte kommit fram. Han brukar annars komma fram när man ropar på  hans namn. Han är väldigt social katt. Inte rädd för folk och följer med överallt för han är väldigt nyfiken. Han är 3 år och också Chipmärkt. Jag har igen ropat och letat efter honom idag och med mat men ingen Coco har kommit fram.”

Har ni sett Coco, kontakta Princess på 072-306 67 51