Stina från Sallyhill/Sidsjön

Kastrerade och chipmärkta honkatten Stina försvann den 5 juni från sitt hem på Stockmakargatan 9 i Sallyhill/Sidsjön. Matte skriver:

Hon är en sköldpaddsfärgad honkatt som är otroligt skygg. Hon har varit bort i två dagar. Under mina 8 år med henne har hon aldrig varit utomhus inte ens vågat gå i närheten av balkongen. Hon är en dam som är livrädd för människor. Till o med mig. Kan vara tänka mig va rädd hon måste vara nu. Hon är innekatt, hon måste ha smitit ut genom balkongen eller med mig i ytterdörren när jag inte sett. Hon är kastrerad och chipad ❤️ Hon har haft ett halsband med det fastnade hon med så det tog jag av henne för ett tag sedan 😢 Hon är otroligt rädd av sig. Hon kommer bara på hennes egna villkor.

Har ni sett Stina, kontakta Malin på 072-511 27 83