Manne från Forsa/Njurunda

Kastrerade hankatten Manne försvann 12 november från sitt hem i Forsa/Njurunda. Manne har ett specifikt kännetecken och det är en liten svart prick på vänster näsborre. Han brukar kunna vara ute på längre vandringar, matte skriver:

Är ofta borta några dygn i sträck, håller till på Mjösunds kyrkogård. Var borta en längre period för ca två veckor sedan. Visade sig då att ett äldre par tagit in honom,givit honom mat. Har nu sökt katten på kyrkogården, efter stångån och Mjösundsvägen utan resultat. Har haft sms kontakt med barnbarnet till det äldre paret som hade honom senast, de hävdar att de endast sett honom, inte tagit in honom. Misstänker att Manne har fler ställen som han besöker

Har ni sett Manne eller råkar han vara på besök hos er, kontakta Ingmari på 070-58 303 48