Uno från Bergeforsen

5-åriga kastrerade och öronmärkta hankatten Uno försvann 15 juli från sitt hem på Stavreviksvägen 29.B i Bergeforsen. Uno brukar ta ”semester” några dagar på sommaren, men när dagar gick över till veckor så började klumpen i magen växa på Uno’s matte. Och oron har ökat när familjen läst att det finns varg i området. Vid försvinnandet hade Uno ett rosa halsband med vita prickar på sig. Han är idmärkt i örat men tyvärr är den inte lika tydlig längre. Han är en liten kille så han misstas oftast för en hona, är supersnäll och kommer när man ropar hans namn. Matte ber er höra av er ifall ni sett Uno eller i värsta fall bara halsbandet. Då hon hör dåligt kan ni kontakta henne i första hand på mail eller ha smskontakt.

Har ni sett Uno, kontakta Camilla via mail på Samuelssoncamilla@hotmail.com eller sms:a på 073-807 88 66