Noomi och Stellan

Noomi och Stellan kom till oss via ett omhändertagande då deras matte hastigt gått bort. De är syskon och uppskattas vara cirka tre år gamla. Noomi är en pratglad, yster och rolig katt som gärna högljutt hälsar när man kommer hem. Hon är lite av ett tekniskt geni med en naturlig fallenhet för skrivare ty hon lyckats med konststycket att skriva ut papper på egen tass. Skulle hon få chansen skulle hon nog sitta och skriva ut papper dagarna i ända! Hon älskar att gosa och stångas och kryper gärna tätt intill och vill ligga sked med jourhusse. Hon älskar att busa med laserpekare och skriker i högljudd protest när den röda pricken försvinner.

Stellan pratar inte särskilt mycket, men har ett tydligt kroppsspråk ändå. Han är mer försiktig än sin modiga syster och måste få tina i lugn och ro. När han väl gjort det, så är han bland de mest kelsjuka katter som finns! Han ska prompt ligga i jourmattes knä och ligga på rygg, klapp på mage och haka står högt i kurs. Han ger gärna små nospussar och man märker att hans människa är hela hans universum för honom. När det vankas bus är han inte sen att ta upp jakten tillsammans med Noomi och de busar glatt tillsammans. Det märks att de är väldigt kära i varandra som bara syskon kan vara.

Dessa två fantastiska gullhjärtan måste få gå tillsammans som innekatter i ett lugnt hem utan barn eller andra djur.

Kan du erbjuda dem ett nytt varaktigt hem så kontakta oss på telefonnummer 070-5456917 eller maila på info@sundsvallsdjurhem.se