Kasper

20160513kasperKasper sågs förra sommaren i området Stordalen i Bergeforsen men sedan försvann han. För ett tag sedan dök han åter upp men denna gång i väldigt dåligt skick. Han var fruktansvärt tovig samt att han hade kardborrar i pälsen som satt så hårt att de inte gick att få bort. En snäll tjej såg hans lidande och körde honom till oss. Nu har vi varit med honom till veterinär och han är snyggt lejonklippt och alla tovor och kardborrar är avlägsnade. Han är en okastrerad hane på ca 5-6 år som verkar levt ganska hårt för under pälsen var han full med sår. Kasper är en urmysig och genomsnäll kille som nu väntar på att hans ägare ska höra av sig så han får visa upp sin nya vårfrisyr.

Uppdatering: Nu söker Kasper ett nytt hem då ingen saknade honom. Gosigare katt än Kasper få man söka efter. Han vill alltid vara tätt tätt med jourhemmet, den perfekta bröst och magvärmaren vid soffläge. Han kan nog funka som innekatt om man har lite yta och han får möjlighet till en balkong eller så naturligtvis utekatt i en bra miljö.

Nu har Kasper flyttat. Han får en kattkompis och vill han framöver sommaren gå ut och jaga sig en eller annan mus så kommer han att få göra det.